Elif: Δείτε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

Η αγαπημένη τούρκικη σειρά έριξε αυλαία

Δείτε την έναρξη από το τελευταίο επεισόδιο (1160) της τουρκικής σειράς Elif 

Ο 5ος κύκλος της τούρκικης τηλεοπτικής σειράς, Elif, ολοκληρώθηκε και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο στο Star.

Δείτε εδώ το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Elif

Διαβάστε την περίληψη του διπλού επεισοδίου

Η Kιγιμέτ θέλει να πάρει εκδίκηση από την αδερφή της και τα παιδιά της. Χτυπάει με το όπλο τη Μελέκ και εκείνη χάνει τις αισθήσεις της. Η Κιγιμέτ παίρνει όμηρο τη Ματσιντέ στο γκαράζ της έπαυλης. Η Ματσιντέ είναι μπερδεμένη και σοκαρισμένη. Η Κιγιμέτ θέλει η Ματσιντέ να τηλεφωνήσει στα παιδιά της να έρθουν αλλά εκείνη  αρνείται και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Εμφανίζεται ο Κερέμ. Η Kιγιμέτ εξηγεί ότι
ήθελε να παντρευτεί τον Σεβκί αλλά η αδερφή της την εμπόδισε και τον παντρεύτηκε.

Η Kιγιμέτ θέλει εκδίκηση γιατί αναγκάστηκε να ζήσει μια άθλια ζωή ενώ η αδερφή της απολάμβανε την περιουσία του Σεβκί. Όταν ο Κερέμ προσπαθεί να επέμβει, η Κιγιμέτ τον πυροβολεί αλλά αστοχεί. Ο Μαχίρ ακούει τον πυροβολισμό και κατευθύνεται στο γκαράζ. Η Κιγιμέτ ομολογεί στον Μαχίρ την αλήθεια, ότι ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Μετέ και εκείνη του είπε ψέματα για να τον χρησιμοποιήσει και να πάρει την εκδίκησή της.

Ο Μαχίρ προσπαθεί να πάρει το όπλο από την Κιγιμέτ αλλά χάνει τον έλεγχο και η Κιγιμέτ πυροβολεί τον Μαχίρ, τον Κερέμ και τη Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ βρίσκουν τη Μελέκ αναίσθητη και τη βοηθούν να συνέλθει. Όλοι μαζί πηγαίνουν στο γκαράζ.  Την ίδια ώρα η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο και όλοι μαζί βρίσκονται μπροστά στο τρομακτικό σκηνικό.  

Ο Μαχίρ έχει αφοπλίσει την Κιγιμέτ και η αστυνομία τη συλλαμβάνει. Η Μελέκ είναι στο πλευρό της Ελίφ και η Χουμεϊρά με τον Λεβέντ προσπαθούν να βοηθήσουν τη Ματσιντέ και τον Κερέμ. Η Χουμεϊρά κλαίει απαρηγόρητη, η μητέρα της είναι νεκρή αλλά ο Κερέμ ζει. Ο Σαφάκ ρωτά τη Ζουλιντέ αν έδωσε το χρυσό στον Tουφάν. Η Ζουλιντέ  εξηγεί ότι δεν το έκανε, αλλά η Λεμάν λέει στον Σαφάκ ότι η Ζουλιντέ το έδωσε στον Tουφάν. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να πείσει τον Σαφάκ αλλά εκείνος δεν θέλει να την ακούσει και πληγωμένος της ζητάει διαζύγιο. Η Ζουλιντέ μαζεύει τα πράγματά της και του Εμιρχάν, ο οποίος κλαίει απαρηγόρητος. Μητέρα και γιος φεύγουν και ο Τουφάν κοιτάζει ικανοποιημένος. Ο Σαφάκ είναι συντετριμμένος.  Η Λεμάν μετανιώνει και ο Σαφάκ τρέχει να βρει τη Ζουλιντέ, να της ζητήσει συγνώμη και να γυρίσει κοντά του.  Η Λεμάν ζητάει και εκείνη συγχώρεση με τη σειρά της για το μεγάλο λάθος που έκανε.

Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ συμφιλιώνονται. Η Ασλί βρίσκεται και εκείνη κοντά στον Κερέμ ενώ το ασθενοφόρο τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.  Η Ελίφ λέει στον Μαχίρ πως τον αγαπάει πολύ και εκείνος την παίρνει στην αγκαλιά του μαζί με τη Μελέκ…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top