GNTM 5: Η 62χρονη αεροσυνοδός που προβλημάτισε τους κριτές!

Πέρασε στην επόμενη φάση η Άρτεμις;

Κατάγεται από το Πήλιο και μόλις στα 42 της χρόνια βγήκε στη σύνταξη. Ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία και μετά τη συνταξιοδότησή της αποφάσισε να ασχοληθεί με πράγματα που της αρέσουν, όπως το μπαλέτο αλλά και το μποξ.

GNTM 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Βίκυ Καγιά – «Είναι συγκινητικό και σοβαρό»

GNTM 5 Αρτεμις

Σήμερα, η Άρτεμις είναι 62 ετών και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ. Δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 5 και με σκέρτσο, αλλά και με χάρη στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή φορώντας το κόκκινο φόρεμά της και κρατώντας την τσάντα της για stylish εμφάνιση.

Η ίδια δεν έκρυψε την επιθυμία της να καταφέρει να μπει στο σπίτι, ενώ όπως είπε αυτό που την προβληματίζει είναι ότι αν συνεχίσει στον διαγωνισμό μπορεί να μην καταφέρει να πάει σε ένα spa που συνηθίζει εδώ και χρόνια με τον σύζυγό της.

GNTM 5 Αρτεμις: Η εμφάνιση με μαγιό

GNTM 5 Αρτεμις: Η εμφάνιση με μαγιό

Αυτή η δήλωση δεν άρεσε στους κριτές, οι οποίοι συμφώνησαν πως δεν πηγαίνει κάποιος σε μια δουλειά και βάζει timeline, αλλά και το γεγονός ότι δεν το έχει πει στον σύζυγό της.

Ωστόσο, η εμφάνισή της με μαγιό εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποιοι με τέσσερα «ναι» έδωσαν την ευκαιρία στην πρώην παίκτρια του My Style Rock να περάσει στο ID Catwalk.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top