Life is a Beach- Mission Ionio: Φινάλε στην Κέρκυρα με τον Αντώνη Τσαπάτακη

Δείτε την τελευταία εκπομπή με την υπογραφή του Χάρη Κιαγιαδάκη

Δείτε το trailer της εκπομπής

Το Life is a Beach - Mission Ionio, ο απόλυτα εναλλακτικός τηλεοπτικός οδηγός για αυθεντικά travel stories επέστρεψε κάθε Σάββατο στις 13:40 στο Star!

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης «κλείνει» το κεφάλαιο Life is a Beach- Mission Ionio

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας, Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου κι Αντώνης Τσαπατάκης είπαν δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a beach - Mission Ionio έγινε πραγματικότητα

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκίνησε για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά! 

Περίληψη επεισοδίου 6 - Σάββατο 20.8.22 στις 13:40: Κέρκυρα

Η τελική τροχιά για το #Missionionio ξεκινά! 

Αν ένα πράγμα εκκρεμούσε από την επίσκεψη στην Κέρκυρα, ήταν μια βόλτα στην πόλη. Ο Χάρης παίρνει τον χρόνο του κι αφήνεται σε μια χαλαρή βόλτα στο λαβύρινθο από τα σοκάκια και τα πλακόστρωτα της μεσαιωνικής πρωτεύουσας του Ιονίου, λίγο πριν υποδεχθεί τον τελευταίο καλεσμένο για το φετινό mission.

Ο Αντώνης Τσαπάτακης, καταφθάνει στο νησί, αποφασισμένος να μας δείξει, ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης με τον Αντώνη Τσαπατάκη πέρασαν μοναδικά στην Κέρκυρα

Σε ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για ΑΜΕΑ, κάνει την έκπληξη και προσφέρει απλόχερα χαμόγελα και θετική διάθεση. Ακολουθεί η πρώτη βουτιά Χάρη και Αντώνη σε παραλία του νησιού, με προδιαγραφές που επιτρέπουν την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες στη θάλασσα. Ωστόσο, έχουν αποφασίσει και οι δύο από πριν ότι θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο τολμηρό. Η παραλία της Μυρτιώτισσας ήταν η ιδανική συνθήκη για να αποδείξουν ότι μπορεί να καταφέρεις.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Life is a Beach

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top