«Θέλω να ευχαριστήσω τον Άγγελό μου… Καλό ταξίδι φίλε»

Έτσι αποχαιρέτησε τον ρόλο του πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Λεκάκης στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έριξαν αυλαία, ωστόσο οι πρωταγωνιστές της σειράς μέσα από την οποία ξεχώρισαν, ακόμα αισθάνονται ευγνωμοσύνη για την επιτυχία που γνώρισαν.

Το Reunion των «Άγριων Μελισσών»

Λίγους μήνες μετά τους τίτλους τέλους και μια ανάσα πριν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Λεκάκης που υποδύθηκε τον «Άγγελο», θέλησε να πει το δικό του «αντίο» αλλά κι «ευχαριστώ» στον ήρωα που, όπως γράφει, του έμαθε πολλά. 

Ο Νίκος Λεκάκης υποδύθηκε τον αστυνομικό στις Άγριες Μέλισσες

Ο Νίκος Λεκάκης υποδύθηκε τον αστυνομικό στις Άγριες Μέλισσες

«Καθυστέρησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να αποχαιρετήσω τον Άγγελο μου, που με έμαθε πολλά, όπως το πως ζούσαν και σκέφτονταν κάποτε οι άνθρωποι, πως ερωτεύονταν, πως αγαπούσαν, τι θα πει ακεραιότητα κι αβρότητα μα κυρίως με τι ιδανικά και δύναμη ψυχής αξίζει να ζει κανείς.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Λεκάκης αποκάλυψε γιατί επέστρεψε στο πατρικό του

«Καλό ταξίδι φίλε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευκαιρία και το ταξίδι στους αγαπημένους. Όλους τους συνεργάτες, όλους τους συναδέλφους, όλους τους τεχνικούς, όλη τη συγγραφική ομάδα, όλη την παραγωγή, όλους όσοι με φροντίδα και γενναιοδωρία με αγκάλιασαν στην πρώτη μου αυτή δουλειά που ακούει στο όνομα Άγριες Μέλισσες και που δε θα ξεχάσω ποτέ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λεκάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top