Asia Express: Δείτε τα συναρπαστικά trailer του ταξιδιωτικού παιχνιδιού!

9 ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας

Asia Express! Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες, από την επόμενη σεζόν, έρχεται στο Star!

Τον ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ένας άνθρωπος, μόνιμα εξοπλισμένος με απεριόριστη θετική ενέργεια και πάντα έτοιμος για νέες συναρπαστικές περιπέτειες!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αυτή τη φορά, αποφάσισε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να διασχίσει την Ασία! Με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει,  θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν σ’ αυτούς τους ξεχωριστούς προορισμούς και να ζήσουν έτσι, μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής!

Asia Express: Δείτε τα συναρπαστικά trailer του ταξιδιωτικού παιχνιδιού!
 
Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η απολαυστική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα!

Τα 9 ζευγάρια του Asia Express

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
Χριστίνα Παππά - Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι)
Χρήστος Ζώτος - Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)
Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)
Βιβή Μπασινά - Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
Νάσος Γαλακτερός - Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)

Φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συγγενείς! Όποιος και αν είναι ο δεσμός που τους ενώνει, οι παίκτες καλούνται να επιδείξουν τεράστια αντοχή, προκειμένου να διανύσουν μαζί πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο, να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής, να ξεπεράσουν απρόσμενα εμπόδια και να υπερβούν απαιτητικές δοκιμασίες, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρώ την ημέρα (!) για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό! Θα κληθούν να βρουν μέρη για να διανυκτερεύσουν ως φιλοξενούμενοι, αλλά και να οργανώσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ζευγάρια…
 
Για να φτάσουν από τον έναν προορισμό στον επόμενο, θα χρειαστεί να γνωριστούν με τους ντόπιους, να εναρμονιστούν με την κουλτούρα και την καθημερινότητά τους και να συντονιστούν στον παλμό της πραγματικής ζωής της κάθε χώρας! Δηλαδή, να βιώσουν και να γευτούν την «άλλη» Ασία, την οποία δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ο απλός τουρίστας! Ο πιο σημαντικός στόχος τους, όμως, θα είναι να παραμείνουν μαζί και ενωμένοι, ξεπερνώντας σωματική και ψυχική κούραση!
 
Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να κάνει την αύρα του Asia Express τρόπο ζωής; Ποιο ζευγάρι θα αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα αντιμετωπίσει με επιτυχία όλες τις προκλήσεις; Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό, όλα κρίνονται, όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν! Τόσο για τους παίκτες, όσο και για τους θεατές, μόνιμος συνταξιδιώτης τους θα είναι η αδρεναλίνη! Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει στην Ελλάδα, πιο πλούσιο σε εμπειρίες και σε αυτογνωσία.
 
Υπάρχει μόνος ένας τρόπος για να διεκδικήσουν τη νίκη: αυτά που τους ενώνουν πρέπει να είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν! Και μόνο εκείνοι που θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις αντικειμενικές δυσκολίες αλλά και τις υποκειμενικές τους διαφορές θα έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!
 
Αυτό είναι το Asia Express! Ένα παιχνίδι περιπέτειας που υμνεί τη συνεργασία,  την προσαρμοστικότητα και την επαφή των πολιτισμών! Ένα εντυπωσιακό ταξίδι στον κόσμο, αλλά και ένα ουσιαστικό ταξίδι, μέσα μας!
 
Εκτέλεση Παραγωγής: Silverline Media  
Παραγωγή: STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top