Life is a Beach - Mission Ionio: Μπράτης & Αναστασοπούλου στην Κέρκυρα

Δείτε την ταξιδιωτική εκπομπή με την υπογραφή του Χάρη Κιαγιαδάκη

Δείτε το trailer της εκπομπής

Το Life is a Beach - Mission Ionio, ο απόλυτα εναλλακτικός τηλεοπτικός οδηγός για αυθεντικά travel stories επέστρεψε κάθε Σάββατο στις 13:40 στο Star!


Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας, Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου, Αντώνης Τσαπατάκης, λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a beach  Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.

 

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά!

Περίληψη επεισοδίου 5 – Σάββατο 13/8 στις 13:40: Κέρκυρα

Το Σάββατο 13 Αυγούστου  το Life is a beach ταξιδεύει στην Κέρκυρα!


Όλοι οι καλεσμένοι του Life is a beach περνούν καλά, για αυτό και παρατείνουν την παραμονή τους, ενώ άλλοι επιστρέφουν για λίγο ακόμη beach life και βολτούλες.

Μετά από τους παραδεισένιους Παξούς και Αντίπαξους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Βασιλική Ρούσου συνεχίζουν το Life is a beach πρόγραμμα μέχρι την Κέρκυρα.

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος και ο Άγγελος Μπράτης αφήνουν πίσω τις  αθηναϊκές υποχρεώσεις τους και αποφασίζουν να συναντήσουν την υπόλοιπη παρέα. Φαίνεται πως το mission του Life is a beach έκανε όσους ήρθαν ως καλεσμένοι, να επιστρέψουν ως φίλοι.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Life is a Beach

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top