Βασιλική Ανδρίτσου: Επιστρέφει στην τηλεόραση η ηθοποιός

Σε ποια σειρά θα τη δούμε;

Οικογενειακές στιγμές για τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον σύζυγό της

Έχει ξεχωρίσει για πάνω από δύο δεκαετίες με το υποκριτικό της ταλέντο, ως μια από τις πιο συμπαθείες κωμικούς ηθοποιούς.

Βασιλική Ανδρίτσου: Οικογενειακές στιγμές μέσα από φωτογραφικά «κλικ»

Ο λόγος για τη Βασιλική Ανδρίτσου που είδε τη ζωή της να αλλάζει όταν το 2019 έφερε στον κόσμο η μικρή της Ανθένια. Από τότε η ηθοποιός κι ο οπερατέρ σύζυγός της, Νίκος Συμεωνίδης ζουν ευτυχισμένοι με την όμορφη οικογένεια που έχουν φτιάξει. 

Η γλυκιά Ανθένια στην αγκαλιά του μπαμπά της!

Παρότι είδαμε την ηθοποιό να πρωταγωνιστεί για τα λίγα επεισόδια της σειράς Θα γίνει της Πολυκατοικίας που προβλήθηκαν από τον ΣΚΑΪ το 2020 και είχαν γυριστεί πολύ καιρό πριν, ουσιαστικά έχει να κάνει τηλεόραση από το 2018 και το Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια στον ΑΝΤ1.

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες όσα έκανες!»

Από την ερχόμενη σεζόν θα έχουμε τη χαρά να τη δούμε και πάλι στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Εκτός Υπηρεσίας με ένα πλούσιο καστ ηθοποιών

Η πρώτη φωτογραφία της Βασιλικής Ανδρίτσου από τη σειρά Εκτός Υπηρεσίας

Η πρώτη φωτογραφία της Βασιλικής Ανδρίτσου από τη σειρά Εκτός Υπηρεσίας

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς. Αστυνομικοί, τοπικοί «άρχοντες» κι απλοί πολίτες, «ύποπτοι», αλλά και «αθώοι», μπήκαν στους ρόλους τους και ξεκίνησαν την κοινή τους απολαυστική ζωή σε ένα νησί όπου ακόμα κι αν δεν υπάρχει το «κακό»… θα πρέπει να το εφεύρουν!

Πάνος Βλάχος, Άνδρη Θεοδότου και Αλέξης Βιδαλάκης πρωταγωνιστούν στη σειρά

Πάνος Βλάχος, Άνδρη Θεοδότου και Αλέξης Βιδαλάκης πρωταγωνιστούν στη σειρά

Λόγω, λοιπόν, ανύπαρκτης εγκληματικότητας, το Αστυνομικό Τμήμα του τόπου έρχεται αντιμέτωπο με την πιθανότητα να βάλει λουκέτο. Η ειδοποίηση από τα κεντρικά έρχεται: το Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω… αδράνειας και οι αστυνομικοί του πρέπει να μετατεθούν σε άλλες περιοχές. Έκπληκτοι και σε απόγνωση, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να το κρατήσουν ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι! Σύντομα, όμως, οι ζωές όλων των κατοίκων των δύο χωριών, που στο παρελθόν τα χώριζε αιώνια έχθρα, αλλά τώρα ζουν μονιασμένα και αγαπημένα, θα αλλάξουν για πάντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top