Ο άγριος καβγάς Κίτσου - Γκοτσόπουλου πριν από την πιο τρυφερή σκηνή

Άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

Μετά το συγκλονιστικό φινάλε των «Άγριων Μελισσών» που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, ο ΑΝΤ1 πρόβαλε το βράδυ της Κυριακής «Το τελευταίο πέταγμα», ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σειρά.

Μαζί με τους συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» και τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι πρωταγωνιστές περπάτησαν για τελευταία φορά στο Διαφάνι και ξετύλιξαν την ιστορία από την αρχή, αποκαλύπτοντας και άγνωστες λεπτομέρειες και ευτράπελα που δε γνωρίζαμε! 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τον μεγάλο καβγά που είχε με τη Μαρία Κίτσου, λίγο πριν το τελευταίο γύρισμα της δεύτερης σεζόν.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο, γιατί δεν είναι όλα ρόδινα, τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά.

Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα "σταμάτα". Για πρώτη φορά να μη μιλιόμαστε. Δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δε μιλιόμαστε και πάμε στα χωράφια για λήψη. Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι”. Και έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η σκηνή που μάλωσε ο Γκοτσόπουλος με την Κίτσου στην πραγματικότητα

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η σκηνή που μάλωσε ο Γκοτσόπουλος με την Κίτσου στην πραγματικότητα

Άγριες Μέλισσες: Η αστεία ιστορία που περιέγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, εξηγώντας πως ο Μάνος Βόσκαρης είχε πονεμένη ιστορία. Ήταν ένας χαρακτήρας πολύ δύσκολος κι ιδιαίτερος, καθώς το τέλος του κατάφερε να συγκινήσει αρκετούς τηλεθεατές. 

Όταν ο Βόσκαρης έφτασε στο χωριό, αφήνοντας πίσω του τις φυλακές, μπήκε στο τμήμα του Προύσαλη, αναλαμβάνοντας το νόμο του Διαφανίου στα χέρια του. Εκεί, υπήρξε μία σκηνή όπου ο Βόσκαρης τρώει ένα κουλουράκι, από αυτά που έφτιαξε η Δέσπω, για να κεράσει ο γιος της τα παιδάκια.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέφερε πως για να βγει η συγκεκριμένη σκηνή στις Άγριες Μέλισσες, αναγκάστηκε να φάει 15 κουλουράκια! Το αστείο είναι πως πράγματι ο Βόσκαρης δείχνει να το απολαμβάνει, παρόλο που ο ηθοποιός δεν άντεχε άλλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top