Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Μπορεί να με δείτε στον δρόμο ντυμένο… επεισόδιο»

Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο γιος του Πάνου Ιωαννίδη

«Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Και τα δυο παιδιά το αξίζουν. Εδώ και αρκετό καιρό η μάχη ήταν στήθος με στήθος. Τους είχαμε δυσκολέψει πάρα πολύ. Πέρασαν τα πάνδεινα και ήταν ένας μαραθώνιος. Δεν περίμενα να είναι αυτοί οι δυο στον τελικό. Είχα υπολογίσει σε άλλους παίκτες», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του MasterChef 2022.

Σωτήρης Κοντιζάς: «Κάθε χρονιά είναι ένα στοίχημα και για εμάς»

Πάνος Ιωαννίδης

Ο γνωστός σεφ είπε πως πέρασε πολύ ωραία φέτος και γέλασε πάρα πολύ, ενώ δήλωσε έτοιμος για την επόμενη σεζόν. «Είμαστε έτοιμοι για του χρόνου. Μετά από 6 χρόνια ο ρόλος του κριτή είναι πια μέρος μας.»

Πάνος Ιωαννίδης: Η αποκάλυψη για τον νεογέννητο γιο του και η φωτογραφία

Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στον ερχομό του γιου του. «Θέλετε να βγάλω το make up να δείτε πόσο ξενυχτισμένος είμαι με το μωρό;», σχολίασε με χιούμορ και πρόσθεσε: «Αλλάζω πάνες και φτιάχνω πάρα πολύ γρήγορα το γάλα το μωρού. Το ετοιμάζω μπαμ μπαμ».

Κλείνοντας, ο κριτής του MasterChef είπε στη δημοσιογράφος της εκπομπής, Νανά Ηλιοπούλου πως ο μπέμπης θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Μπορεί να με δείτε στον δρόμο ντυμένο… επεισόδιο»


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλώντας για το τέλος του MasterChef 2022: «Κάθε χρόνο λέμε άντε να τελειώσει να ξεκουραστούμε και τον Ιούλιο μας λείπει η εκπομπή. Είναι πάντα ωραίο».


Ο γνωστός σεφ αστειεύτηκε και με τις στιλιστικές του επιλογές σημειώνοντας: «Πέρυσι φόραγα ζιβάγκο μέχρι τον Ιούνιο. Ο σκηνοθέτης μου έλεγε: «Θα γίνουμε ρεζίλι». Ο Πάνος είναι σαν… κούρος, ο Σωτήρης είναι μοδάτος, εγω βαριέμαι υπερβολικά. Μπορεί να με δείτε στον δρόμο ντυμένο… επεισόδιο. Ό,τι μου αρέσει το παίρνω  από την γκαρνταρόμπα».

Σωτήρης Κοντιζάς: «Ο Πάνος και ο Λεωνίδας είναι «βαρετοί» στιλιστικά»


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 2022

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top