Σωτήρης Κοντιζάς: «Κάθε χρονιά είναι ένα στοίχημα και για εμάς»

Τι είπαν οι τρεις κριτές στο star.gr μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 6 έφτασε στο τέλος του με νικητή τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο.

Οι τρεις κριτές, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, μίλησαν μετά το τέλος της βραδιάς στην κάμερα του star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη.

«Το ταξίδι είναι εξαιρετικό και για εμάς και για τα παιδιά. Δύσκολο, για τα παιδιά κυρίως. Ο Παναγιώτης το άξιζε. Και όλα τα παιδιά ήταν πολύ καλά. Μάθανε πολλά, μάθαμε πολλά και εμείς από αυτούς, έτσι είναι το MasterChef. Το επίπεδο ήταν υψηλό, όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό που αλλάζει είναι οι χαρακτήρες. Αλλάζουν οι δοκιμασίες… Φέτος τις δυσκολέψαμε και λίγο παραπάνω!», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. 

MasterChef 2022 - Παναγιώτης Κουμουνδούρος: «Πραγματοποίησα το όνειρό μου!»

«Την Καλλιόπη όντως τη χαρακτηρίζει η εξέλιξη. Δηλαδή άλλη μπήκε, άλλη βγαίνει. Είναι πεισματάρα, είναι πάρα πολύ καλό αυτό σε μία κουζίνα. Είχε έρθει πέρυσι δεν τα είχε καταφέρει, ήρθε φέτος, έφτασε μέχρι τον τελικό, πάλεψε πάρα πολύ. Νομίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τη φοβόντουσαν στις αντιγραφές, ήταν πάρα πολύ καλή στις αντιγραφές. Έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Να βάλει το κεφάλι κάτω και θα τα πάει πάρα πολύ καλά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για την Καλλιόπη.

Για τον μεγάλο νικητή, τον Πάνο, είπε: «Ο Πάνος ανέβασε στροφές από τη μέση και μετά αν δεν κάνω λάθος. Μετά βρήκε τον εαυτό του. Εντάξει δεν εκφράζεται πολύ εύκολα, δεν είναι πολύ κακό αυτό για τις κουζίνες. Άξια βρέθηκαν και οι δυο στον τελικό. Εγώ θα πω συγχαρητήρια και στα δυο τα παιδιά, εντάξει κάτι παραπάνω στον Πάνο που είναι και ο μεγάλος νικητής. Εμείς χαιρόμαστε πάρα πολύ γιατί κάθε χρονιά και εμείς μαθαίνουμε». 

MasterChef 2023: Δηλώστε συμμετοχή στον 7ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε ότι: «Το MasterChef έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ μεγάλο σε διάρκεια, 95 επεισόδια, αλλά θέλει και αντοχή. Κερδίζει πάντα αυτός που το θέλει περισσότερο. Θέλει και λίγο τύχη και θέλει και γνώσεις, θέλει πολλά πράγματα. Και αυτό το κάνει πολύ ενδιαφέρον».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος είπε: «Κάθε χρόνο ανεβαίνει ο πήχης. Κάθε χρονιά είναι ένα στοίχημα και για εμάς».

κριτές τελικός MasterChef

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Καραγιάννη

Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top