MasterChef 2022: Η ανακοίνωση και η ανατροπή στον φετινό τελικό

Ποιος από τους top 4 θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία;

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι η τελική τετράδα του MasterChef 2022.

Οι top 4 του MasterChef 2022 στέκονται απέναντι από τους τρεις κριτές και περιμένουν να ακούσουν τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Οι top 4 του MasterChef 2022

Ο δρόμος για τον τελικό θα περάσει από τις πολλές και διαφορετικές δοκιμασίες των ημιτελικών και οι τρεις διαγωνιζόμενοι, που θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες συνολικά, θα είναι και εκείνοι που θα προκριθούν στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

«Οι δοκιμασίες απλώνονται μέσα σε δύο ημέρες. Από αυτές τρεις θα επιβιώσουν γιατί οι φετινοί φιναλίστ θα είναι τρεις. Τρεις από εσάς θα βγάλουν τις ποδιές που φορούν και θα φορέσουν αυτές του τελικού. Εσείς θα συλλέγετε βαθμούς μέσα από τις δοκιμασίες και το απόλυτο στη βαθμολογία είναι το 100. Οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες περνούν στους φετινούς τελικούς.», είπαν οι κριτές.

Λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη δοκιμασία οι κριτές τους ζητούν να βγουν έξω από την  κουζίνα ώστε να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top