Ο Γιάννος Σδούγκας αποχώρησε κι έριξε την «μπηχτή» του για την Ελπίδα...

Όσα είπε το μεγάλο φαβορί μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννου στο Breakfast@Star

Παρότι από τις πρώτες εβδομάδες ήταν για πολλούς το απόλυτο φαβορί, μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια, ο Γιάννος Σδούγκας, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 2022 στο επεισόδιο της Τρίτης.

Γιάννος Σδούγκας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@star όπου μίλησε για την εμπειρία του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. Παραδέχτηκε ότι το πιάτο του δεν ήταν καλό κι ότι είχε καταλάβει ότι θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει. 

Κατά την αποχώρησή του από το MasterChef ο Γιάννος συγκινήθηκε πολύ... 

«Είμαι καλά. Βιώσαμε πολλά μέσα. Ωραίες στιγμές. Ο καθένας λυγίζει. Ήταν η δικιά μου στιγμή χθες. Ήξερα πως δεν είχα κάνει καλό πιάτο. Ήθελα να πάω πολύ γρήγορα, είχα στο μυαλό μου πολλές παρασκευές και στο τέλος αποσυντονίστηκα. Μπήκα στο MasterChef για να κάνω το κάτι παραπάνω. Στην οντισιόν όταν είχα πάει, ήταν η πρώτη φορά που είχα κάνει αυτό το πιάτο. Ήξερα πως κάτι δε θα πάει καλά. Στο μυαλό μου όμως είχα στόχο να περάσω και να πάω στον τελικό. Δεν έφυγα από τον στόχο μου. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω. Στόχος όλων ήταν ο τελικός. Από τότε που μπήκαμε έγιναν πάρα πολλά πράγματα. Έκανα πράγματα που δεν είχα σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν», δήλωσε αρχικά.

MasterChef: Ποιος αποχώρησε; - Δείτε την τελική 4άδα!

«Τα καλά λόγια των κριτών ήταν για μένα μια μεγάλη ικανοποίηση. Όταν τελειώσαμε τη μαγειρική είπα στον Πανούλη “έφυγα”. Ήξερα πως τελείωσε όλο αυτό κι αυτό με έκανε να συγκινηθώ», συμπλήρωσε.

Δείτε όσα είπε ο Γιάννος Σδούγκας για τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Ο ίδιος σχολίασε παράλληλα και τα καλά λόγια που είπε για εκείνον η Ελπίδα, τη στιγμή της αποχώρησης. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι η πρώην συμπαίκτριά του άλλα έλεγε μπροστά στις κάμερες και άλλα πίσω από αυτές! «Εγω ότι είπα το λέω μπροστά σε όλους. Και τα καλά και τα κακά. Έτσι είμαι σαν χαρακτήρας. Μπορεί σε μερικούς να μην τους αρέσει. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει όταν κάποιος δεν είναι παρών. Νομίζω ότι είχα πει και εγώ ότι η Ελπίδα άλλα λέει μπροστά και άλλα πίσω από τις κάμερες. Της το είχα πει και ευθέως», σχολίασε.

Ο Γιάννος ήταν από τα λίγα άτομα που στήριζαν τον «Μπόμπαινα» στο σπίτι του MasterChef

Κλείνοντας είπε: «Το έλεγα από την αρχή ότι ο διαγωνισμός είναι μια ζούγκλα. Δεν επηρεάζομαι από κανένα. Δε μιλάω πολύ κι όταν μιλήσω θα πιάσω τον καθένα ξεχωριστά. Άλλοι είναι μπροστά, άλλοι πίσω... Με τον Δημήτρη Ταϊρίδη κάναμε παρέα. Πολλές φορές έλεγε σωστά πράγματα, αλλά ο τρόπος του ήταν κακός. Αυτά που έλεγα τα έβλεπαν όλοι, απλά εγώ είχα ασχοληθεί. Είχαν βάλει τον Μπόμπαινα σε μια γωνία, είναι κακό να "βαράς" κάποιον χωρίς λόγο. Πολλά παιδιά είπαν στις επιστροφές ότι "μπράβο Γιάννο, τα έλεγες σωστά”. Ξέρει να ακούει ο Δημήτρης, αλλά είναι αλλιώς ο χαρακτήρας του».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top