Άση Μπήλιου: Μία καυτή εβδομάδα ξετυλίγεται μπροστά μας

Όσα είπε η αστρολόγος στο Breakfast@Star - Οι όψεις που θα μας απασχολήσουν

Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, ένας μήνας ο οποίος ήταν αρκετά κρίσιμος αφού κλόνισε τις σχέσεις μας σε βάθος και μας έφερε μπροστά σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης αλλάζουν ζώδιο, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε και νέες εξελίξεις στα ερωτικά μας. 

Η Άση Μπήλιου τόνισε στο Breakfast@Star πως από σήμέρα, Δευτέρα 23/5 ξετυλίγεται μπροστά μας μία καυτή εβδομάδα! Συγκεκριμένα, στις 23/05/2022 ο Ερμής που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία θα επιστρέψει ξανά στον Ταύρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 04/06/2022 και θα επαναφέρει ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει 

ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ ΖΩΔΙΑ

Στις 25/05/2022 ο Άρης θα κάνει δυναμική είσοδο στον Κριό, δηλαδή στο ζώδιο που κυβερνά. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 05/07/2022 η θέση αυτή θα μας χαρίσει απλόχερα ενέργεια, δυναμισμό, έντονη σεξουαλικότητα και θάρρος.

Στις 27/05/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει ίντριγκες και έντονα πάθη μέσα στις σχέσεις μας. Στις 28/05/2022 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Ταύρο, μια θέση που της ταιριάζει πολύ αφού είναι το ζώδιο που κυβερνά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top