Cash or Trash: Πρεμιέρα σήμερα στις 18:30 στο Star!

Mε παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη

Δείτε εδώ το trailer της πρεμιέρας του «Cash or Trash»

Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, κάνει πρεμιέρα στο Star! Είναι η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη!

Δέσποινα Μοιραράκη: «Με ιντρίγκαρε η παρουσίαση του Cash or Trash»

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30 στο Star και στο Cash or Trash!

Cash or Trash: Πρεμιέρα σήμερα στις 18:30 στο Star!

Σήμερα, Σάββατο 21 Μαΐου, στη μεγάλη πρεμιέρα του Cash or Trash, τέσσερα διαφορετικά και με τη δική τους ξεχωριστή ιστορία αντικείμενα, θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, με εμπειρία στο χώρο των εκτιμήσεων και γνώσεις σε ευρύ φάσμα αντικειμένων. Τα αντικείμενα θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης.

Cash or Trash: Δείτε Την Έναρξη Της Δέσποινας Μοιραράκη! - Video

Το αντικείμενο, που κάνει ποδαρικό στο Cash or Trash, είναι σαν ένα μαγικό κουτί συναισθημάτων και του ταιριάζει γάντι η παροιμία «μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις». Η όμορφη πωλήτρια από την Αθήνα φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο, που ξυπνάει μόνο όμορφες παιδικές αναμνήσεις και εφηβικά ανεκπλήρωτα όνειρα. Είναι άραγε αυτά τα στοιχεία αρκετά για να ανεβάσουν τις προσφορές των αγοραστών μας και να αφήσουν ικανοποιημένη την όμορφη πωλήτρια;

Cash or Trash: Πρεμιέρα σήμερα στις 18:30 στο Star! 2

Ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία, που κάνουν το Cash or Trash ό,τι πιο ξεχωριστό έχει υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, είναι και οι άνθρωποι που φέρνουν τα αντικείμενά τους και μαζί την ιστορία τους. Η Μαίρη έρχεται με το δεύτερο αντικείμενο για να διεκδικήσει το καλύτερο ποσό πώλησης για το σπάνιο αντικείμενο, που μας φέρνει. Μας ταξιδεύει στη Γαλλία του 20ου αιώνα και μας αφήνει να περιπλανηθούμε νοερά ίσως σε κάποιο παλιό αρχοντικό. Κάποιες φορές όπως αποδεικνύεται και αυτό αποτελεί μια από τις πολλές προκλήσεις για όσους έρχονται στο Cash Or Trash, το παζάρεμα και η διεκδίκηση είναι τέχνη! Λένε πως ο ανταγωνισμός ανεβάζει τις προσφορές, έτσι στο δωμάτιο των αγοραστών η αγωνία χτυπάει κόκκινο και όλη η διαδικασία διεκδίκησης γίνεται μια απολαυστική εμπειρία για τη δυναμική πωλήτρια αλλά και μια ιδιαίτερη πρόκληση για τους αγοραστές.

Στρουγγάρης – Καράμπελλας: Γνωρίστε τους buyers του Cash or Trash

Κάθε αντικείμενο έχει χαραγμένη πάνω του μια ιστορία, που άλλες φορές μας γοητεύει και άλλες μας συγκινεί. Δυο αδέλφια έρχονται από τη Θεσσαλονίκη και φέρνουν μαζί τους το τρίτο αντικείμενο, που θα προκαλέσει γλυκόπικρα συναισθήματα από το πρώτο κιόλας δωμάτιο. Η συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη και των αδελφών πωλητών δείχνει τον γλυκό και ανθρώπινο χαρακτήρα της εκπομπής Cash or Trash. Παρότι όμως, η μελαγχολία πλανάται πάνω σε ένα αρκετά λεπτό νήμα, στο δωμάτιο των 5 αγοραστών αποκτά έναν πιο ποιητικό αέρα. Έναν αέρα αρκετό να προκαλέσει μεγάλη φουρτούνα διεκδίκησης ανάμεσα στους αγοραστές!

Cash or Trash: Πρεμιέρα σήμερα στις 18:30 στο Star! 3

Άντα Πανά: Γνωρίστε την «Diamond» buyer του Cash or Trash

Με μια ρετρό διάθεση 60’ς, ένας ακόμα πωλητής μας συστήνει μέσα από το Cash or Trash, έναν «φιλοσοφικό παρατηρητή», που εύκολα μπορεί να αποτελέσει φόρο τιμής στα κόμικς. Με αρκετά ανεβασμένο τον πήχη από τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο, ο πωλητής του «φανταστικού» τέταρτου αντικειμένου, μπαίνει με έναν αέρα υπεροχής στο δωμάτιο των αγοραστών, έτοιμος να ανεβάσει τις προσφορές στα ύψη. Θα είναι άραγε αρκετά υψηλές οι προσφορές των 5 αγοραστών ώστε να γίνει ένας από αυτούς ο σούπερ ήρωας της περίπτωσης που κλείνει το σημερινό επεισόδιο;

Ιόλη Χιωτίνη: Γνωρίστε την πανέμορφη buyer του Cash or Trash!

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Cash or Trash: Πρεμιέρα σήμερα στις 18:30 στο Star! 4

Δείτε εδώ το trailer των συμμετοχών

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης 
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής 
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής 
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Cash or Trash: Πρεμιέρα σήμερα στις 18:30 στο Star! 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top