Δέσποινα Μοιραράκη: «Με ιντρίγκαρε η παρουσίαση του Cash or Trash»

Το νέο τηλεπαιχνίδι του Star κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21/5 στις 18.30

Η Δέσποινα Μοιραράκη αγαπά τα παλιά αντικείμενα και από το Σάββατο 21/5 θα κάνει μια διαφορετική δημοπρασία.

Το Cash or Trash θα βρίσκεται στο τηλεοπτικό «αέρα» του Star στις 18.30 με την οικοδέσποινα να δίνει… οδηγίες ανεύρεσης αντικειμένων.

Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις εκπομπές του Cash or Trash

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα η παρουσιάστρια του νέου τηλεπαιχνιδιού κάθισε στον καναπέ του «Breakfast@star» και μίλησε για όλα.

Δέσποινα Μοιραράκη: Στα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής, Cash or Trash

Η παρουσιάστρια του Cash or Trash, Δέσποινα Μοιραράκη

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μου που είμαι στο κανάλι μας. Στη νέα τηλεοπτική μου οικογένεια και πραγματικά αισθάνομαι υπέροχα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι καθόλου άγχος για την αυριανή πρεμιέρα. Ξεκίνησα την τηλεοπτική μου καριέρα πριν από 33 χρόνια και είμαι 45 χρόνια επιχειρηματίας. Ξεκίνησα να πουλάω τα πρώτα αντικείμενα στο Μοναστηράκι. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο που έχει σχέση με αντίκες. Έχω πουλήσει στην ελληνική τηλεόραση πίνακα αξίας 35.000.000 δραχμών. Τα έργα τέχνης και οι αγοραπωλησίες είναι μέσα στο αίμα μου. Είναι μεγάλο επίτευγμα ο τηλεθεατής όχι μόνο να σε βλέπει αλλά και να αγοράζει».

«Με ιντρίγκαρε κατευθείαν η πρόταση για την παρουσίαση του Cash or Trash. Έχω μεγάλη χαρά για την πρεμιέρα. Στην πρεμιέρα θα δούμε τέσσερα εκπληκτικά αντικείμενα με ιστορία», είπε κλείνοντας η Δέσποινα Μοιραράκη.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top