Στρουγγάρης – Καράμπελλας: Γνωρίστε τους buyers του Cash or Trash

Όσα είπαν στην εκπομπή «Breakfast@star» οι buyers

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του Star, Cash or Trash ο Φοίβος Στρουγγάρης μίλησε για όλα στο «Breakfast@star».

Cash or Trash: Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Μαΐου στο Star!

«Έχω ταξιδέψει πολύ. Έτσι κατάλαβα την αξία που μπορεί να έχει ένα μικρό αντικείμενο. Η αγάπη μου για τα παλιά αντικείμενα ξεκίνησε επειδή μεγάλωσα με αυτά. Οι πρώτες μου αγορές ήταν ασυνήθιστα σουβενίρ από το εξωτερικό», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε από το Star.

Φοίβος Στρουγγάρης

«Φίλοι μου γνώριζαν τη διαδρομή μου. Με πρότειναν για το Cash or Trash. Η εκπομπή έχει τρομερό παρασκήνιο. Έξι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, κάνουν ξαφνικά παρέα», δήλωσε ο buyer.

Ποιος είναι ο Φοίβος Στρουγγάρης

  • Είναι τρίτης γενιάς δικηγόρος, με πρώτο δικηγόρο τον παππού Στρουγγάρη  το 1931.
  • Μικρός ήθελε να γίνει πιλότος αλλά επειδή οι γιαγιάδες του δεν ήταν διαθέσιμες να τον προσέχουν, αφού ήταν πολύ δραστήριες και οι ίδιες, ο πατέρας του τον έπαιρνε μαζί του μέσα στις δικαστικές αίθουσες.
  • Με τον καιρό, όλο αυτό που παρακολουθούσε ως θεατής ήθελε να το ζήσει πιο ενεργά, του κέντριζε πραγματικά το ενδιαφέρον και τελικά τον κέρδισε  η Νομική.


Γεώργιος Καράμπελλας: «Η αισθητική είναι ο Θεός μου»

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» τρύπωσε στον προσωπικό χώρο του Γεώργιου Καράμπελλα, ο οποίος είναι ένας από τους έξι buyers.

«Γεννήθηκα στο Βέλγιο. Μεγάλωσα με κοσμοπολίτικη αύρα και μιλάω έξι γλώσσες. Παρότι σπούδασα νομικά, η δημιουργική μου πλευρά δεν άργησε να εμφανιστεί. Η αισθητική είναι ο Θεός μου. Έχω γράψει για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Μεταπήδησα στη διαφήμιση και τέλος βρέθηκα στον χώρο της δημιουργίας. Το αγαπημένο αντικείμενο είναι ένα ζευγάρι χρυσά γυαλιά που αγόρασα στο Λονδίνο».

«Το Cash or Trash υπηρετεί την αισθητική, τις ανθρώπινες ιστορίες και τους «άχρηστους» θησαυρούς», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ποιος είναι ο Γεώργιος Καράμπελλας

  • Προσγειωμένος αλλά εκκεντρικός, ο Γεώργιος Καράμπελλας έρχεται από τον χώρο της διαφήμισης.
  •  Από τα χέρια του έχουν περάσει αμέτρητα αντικείμενα, με μεγάλη ιστορία.
  • Ο ετοιμόλογος concept maker είναι χρόνια συλλέκτης αισθητικής και έχει κληρονομήσει το «μικρόβιο»  των παλιών αντικειμένων από τη μητέρα του, από τότε που τον έπαιρνε μαζί της στα παζάρια του Παρισιού.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top