Άντα Πανά: Γνωρίστε την «Diamond» buyer του Cash or Trash

Όσα είπε στην εκπομπή «Breakfast@star» η buyer

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του Star, Cash or Trash που θα γίνει αύριο, Σάββατο 21/5 στις 18.30.

Cash or Trash: Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Μαΐου στο Star!


Μία από τους buyers είναι η Άντα Πανά, η οποία μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star». «Ξεκινήσαμε από ένα μικρό παλαιοπωλείο στου Ψυρρή και τώρα έχουμε τρεις χιλιάδες τετραγωνικά. Ήμουν διακοσμήτρια. Με την κρίση έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Το 2008 ξεκίνησα να μαζεύω διάφορα πράγματα από τα σκουπίδια, τα έφτιαχνα και τα πουλούσα. Ο κόσμος μας αγκάλιασε! Εκτός από ιδιώτες, το vintage έγινε μόδα και στις επιχειρήσεις», είπε αρχικά.

Άντα Πανά

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόταση που έγινε για το  Cash or Trash. «Δε με εξέπληξε η πρόταση για το  Cash or Trash. Είμαστε όλοι…παράξενα τυπάκια. Όταν πρωτογνώρισα τους άλλους buyers νόμιζα ότι δεν είχα τίποτα να πω μαζί τους. Τώρα είμαστε παρέα. Ήταν πολύ ωραίο που εκτός από τα αντικείμενα υπήρχαν και οι ιστορίες των ανθρώπων», πρόσθεσε η «Diamond» buyer.

Ποια είναι η Άντα Πανά

 

  • Η Άντα Πανά ή αλλιώς Diamond έχει πολλές αγάπες!
  • Τη θάλασσα, γιατί είχε παππού πειρατή, τις μηχανές, γιατί της αρέσει η αδρεναλίνη, τα βίντεο που ανεβάζει για τα αντικείμενα, που έχει στο μαγαζί της.
  • Όλες όμως οι αγάπες της, έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Την αγάπη για το παλιό !

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top