Ιόλη Χιωτίνη: Γνωρίστε την πανέμορφη buyer του Cash or Trash!

To Cash or Trash κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 21 Μαΐου στις 18:30!

To Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 21 Μαΐου στις 18:30! Η interior designer Ιόλη Χιωτίνη θα είναι μία από τους αγοραστές του Cash or Trash και αποκαλύπτεται στο Breakfast@Star.

Cash or Trash: Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Μαΐου στο Star!

«Είμαι στον χώρο του design 10 χρόνια τώρα. Έχω ξεκινήσει από βοηθός, δούλευα σε ένα από τα πιο δημιουργικά γραφεία στις Βρυξέλλες, στη συνέχεια στο Λονδίνο στο περιοδικό Wallpaper. Έχω κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία. Στην Ελλάδα είμαι μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια και έχω το δικό μου γραφείο».

Η interior designer Ιόλη Χιωτίνη θα είναι μία από τους αγοραστές του Cash or Trash και αποκαλύπτεται στο Breakfast@Star

Γιώργος Τσαγκαράκης: Γνωρίστε τον buyer του Cash or Trash

«Μου άρεσε πάρα πολύ σαν concept, γιατί ουσιαστικά αυτό είναι το χόμπι μου, αυτό κάνω, διαχειρίζομαι ένα badget για τα έργα μου… Είμαι ένας από τους αγοραστές, ο ρόλος μου είναι να βλέπω τα αντικείμενα μέσα από το δικό μου πρίσμα, να μεταδώσω τι μου "λένε" εμένα και να τα αξιολογήσω», τονίζει η Ιόλη Χιωτίνη.

Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη μας ξεναγεί στο πλατό της εκπομπής

Το Cash or Trash είναι η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη!

«Σέβομαι πάρα πολύ την κυρία Μοιραράκη, είναι πάρα πολύ επιτυχημένη στον χώρο της, έχει πολύ δικό της στιλ», λέει η Ιόλη Χιωτίνη και καταλήγει: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι μπροστά από τις κάμερες, αλλά έχω μια εκπληκτική ομάδα και αισθάνομαι ασφάλεια».

Στο Cash or Trash, που έρχεται στο Star για να σας αποκαλύψει την τιμή των μικρών ή μεγάλων θησαυρών και των κρυμμένων κειμηλίων σας!

Δείτε εδώ το trailer των συμμετοχών: https://youtu.be/gNDoxXaOiMc

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top