Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη μας ξεναγεί στο πλατό της εκπομπής

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε όσα δεν ξέραμε για το νέο πρόγραμμα του Star

Δείτε όσα είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στο Breakfast@Star

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την παρουσίαση του Cash or Trash, της νέας εκπομπής του Star που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό, είναι η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη: Στα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής, Cash or Trash

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το Breakfast@Star, η παρουσιάστρια ξενάγησε τους τηλεθεατές στον χώρο όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Η Δέσποινα Μοιραράκη  με τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο

Η Δέσποινα Μοιραράκη  με τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο

Πριν αποκαλύψει τα όσα θα γίνονται στην πολυαναμενόμενη εκπομπή, σύστησε στο κοινό τον Θάνο Λούδο τον εκτιμητή του Cash or Trash. Ο συνεργάτης εξήγησε τη διαδικασία της δημοπρασίας κάθε αντικειμένου, με τη Δέσποινα Μοιραράκη να τονίζει ότι σε όλο αυτό θα υπάρχουν και πολλές ανατροπές.

Δέσποινα Μοιραράκη: «Το Cash or Trash μου ταιριάζει 100%»

Στη συνέχεια ξεκίνησε η ξενάγηση στο Ίδρυμα Σπύρου Λοβέρδου, που σήμερα λειτουργεί με την επωνυμία Fondazione, στους ξεχωριστούς χώρους του οποίου γίνονται τα γυρίσματα. Στον πρώτο χώρο γίνονται οι εκτιμήσεις και στη συνέχεια τα αντικείμενα περνάνε εκεί όπου υπάρχουν οι αγοραστές, οι byers, οι πέντε εξιδεικευμένοι συλλέκτες κι έμποροι.

«Οι byers δεν ξέρουν τι είναι το αντικείμενο, αφού είναι σκεπασμένο. Δεν ξέρουν την τιμή που έχει δώσει ο εκτιμητής», εξήγησε η Δέσποινα Μοιραράκη, ενώ πρόσθεσε ότι στα μέχρι τώρα γυρίσματα αντικείμενο πωλήθηκε 1.500 ευρώ!

Η Δέσποινα Μοιραράκη συγκινήθηκε με την πρόταση του Star να παρουσιάσει το Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη συγκινήθηκε με την πρόταση του Star να παρουσιάσει το Cash or Trash

Cash or Trash: Έρχεται νέα εκπομπή στο Star

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια σχεδόν συγκινημένη, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη με την παρουσίαση της εκπομπής. «Έχω τεράστια χαρά κι είναι τιμή μου που θα παρουσιάσω το Cash or Trash», δήλωσε σχετικά στην Ελίνα και τον Γιώργο. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top