Δέσποινα Μοιραράκη: «Το Cash or Trash μου ταιριάζει 100%»

Αποκαλύπτει τα μυστικά του παιχνιδιού που θα παρουσιάζει στο Star

Δείτε όσα είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στο Breakfast@Star

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο Breakfast@Star για το Cash or Trash, το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Star

Cash or Trash: Έρχεται νέα εκπομπή στο Star

Η γνωστή επιχειρηματίας που μπήκε στα σπίτια μας πριν από πολλά χρόνια μέσα από τις τηλεοπτικές δημοπρασίες χαλιών, ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένο πρότζεκτ που προβάλλεται σε αρκετές χώρες

Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη θα παρουσιάζει το Cash or Trash

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Βάσια Μπασιούρη, αποκάλυψε πως η εκπομπή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της, για αυτό και είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. «Μετά από 32 χρόνια στην τηλεόραση, το Cash or Trash είναι ένα πρότζεκτ που μου ταιριάζει 100%», δήλωσε. «Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις να αναλάβω ή να συμμετέχω σε κάτι στην τηλεόραση, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή», συμπλήρωσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη: Η ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Γιάννη Κοντούλη

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τους γιους της και την κόρη του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, από τον πρώτο του γάμο. 

«Έγιναν δοκιμαστικά και με βρήκαν κατάλληλη για την εκπομπή κι έτσι δέχθηκα…  με έχει αγκαλιάσει ο σταθμός κι αισθάνομαι ότι είναι η νέα μου τηλεοπτική οικογένεια», δήλωσε η γνωστή επιχειρηματίας. 

Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκάλυψε on air την πραγματική της ηλικία

«Με τον άντρα μου τα συζητάμε όλα και μου είπε ότι: "Έσένα Δεσποινούλα η τηλεόραση σου πάει. Την έχεις μέσα στην ψυχή σου. Αν δεν πάρουν εσένα για αυτό το κόνσεπτ, ποιον θα πάρουν;"», της σχολίασε ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, για το νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Θυμίζουμε ότι στο Cash or Trash άνθρωποι από όλη την Ελλάδα φέρνουν αντικείμενα που έχουν στην κατοχή τους και θα ήθελαν να πουλήσουν. Αντικείμενα τα οποία μπορεί να έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, να τα έχουν κληρονομήσει ή να τα βαρέθηκαν και να θέλουν να τα αντικαταστήσουν. Τα εν λόγω αντικείμενα θα τα εξετάζει εκτιμητής και στη συνέχεια ο υποψήφιος πωλητής θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να πουλήσει.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top