Η διαφορετική ομαδική δοκιμασία σε… πρωτόγονες συνθήκες!

Η αναατροπή που θα φέρει η νίκη στην ομαδική

Μετά την πρώτη ομαδική δοκιμασία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου και το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του Orient Express, τη δεύτερη ημέρα, οι τρεις σεφ και κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν την εξάδα του MasterChef 2022 σε ένα διαφορετικό ειδυλλιακό σκηνικό, στην πανέμορφη Λίμνη Νευρόπολης.

Το δεύτερο μέρος της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef έγινε χωρίς... ρεύμα!

Αυτή την φορά οι «Μπλε» και οι «Κόκκινοι» καλούνται να ετοιμάσουν τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας, με διαφορετικό υλικό να πρωταγωνιστεί στο καθένα. Η δοκιμασία, ωστόσο, δεν ήταν τόσο εύκολη, αφού οι δυο ομάδες πρέπει να αποδείξουν πόσο εύκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και να προσαρμόσουν τις ιδέες και τις τεχνικές τους χωρίς… ηλεκτρικό ρεύμα!

Καλλιόπη: Εξηγεί γιατί δεν έκανε παρέα με τις γυναίκες του MasterChef 2022

Οι οδηγίες των κριτών στους έξι του MasterChef 2022 ήταν σαφείς!

«Τι ζητάμε ταυτόχρονα; Τα πιάτα που θα φτιάξετε να είναι του επιπέδου που βρισκόμαστε, που βρίσκεστε... στους έξι του φετινού MasterChef», είπε στους παίκτες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Πάνο Ιωαννίδη να δίνει περαιτέρω οδηγίες.  

MasterChef 2022: Για ποιον λόγο τα… έμπηξε η Ελπίδα;

Οι δύο ομάδες έπρεπε να φτιάξουν τρία κυρίως πιάτα. Στο κάθε πιάτο έπρεπε να υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Η πρώτη κατηγορία περιελάμβανε λαχανικά και ρίζες, η δεύτερη κατηγορία μανιτάρια και η τρίτη κυνήγι. Κάθε ομάδα θα έπρεπε να φτιάξει εννέα διαφορετικά πιάτα μέσα σε δύο ώρες

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια ανακοίνωση που ανατρέπει τη διαδικασία... 

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι έρχεται μια μεγάλη ανατροπή, αφού με μια νέα δοκιμασία ένας από τους παίκτες της νικήτριας ομάδας θα περάσει απευθείας στην τελική τετράδα!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top