Πισπιρίγκου: Η μητέρα και η αδερφή της έστειλαν εξώδικο στο Πρωινό

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στο εξώδικο on air

Η κα Ελένη Λεγάτου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μητέρα και αδερφή της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου έστειλαν εξώδικο στην εκπομπή Πρωινό του ΑNT1 σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Πάτρα: Βρέθηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα να «σβήσει» τα ίχνη της

Συγκεκριμένα, στην εξώδικο διαμαρτυρία που έστειλαν διά μέσω του δικηγόρου τους, κ. Όθωνα Παπαδόπουλου ζητούν «να παύσουν στο Πρωινό τη μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα και δεύτερον να γνωστοποιήσουν εγγράφως σε διάστημα πέντε ημερών τα στοιχεία ταυτότητας των προσώπων που προχώρησαν στις εν λόγω μαρτυρίες και τρίτον να προβούν ως εκπομπή στην ανάγνωση της διαμαρτυρίας».

Η οικογένεια Πισπιρίγκου εξηγεί γιατί πέταξε τα αντικείμενα από τους τάφους

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το τάμπλετ ούτε για 3 δευτερόλεπτα, έκλαιγε»

λιαγκας πρωινο πισπιριγκου

Πισπιρίγκου: Η μητέρα και η αδελφή της έστειλαν εξώδικο στο Πρωινό - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στον «αέρα» συγκεκριμένες μαρτυρίες που προβλήθηκαν στην εκπομπή και επισημαίνονται στο εξώδικο της μητέρας και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Υπάρχει κάτι πολύ βασικό στη δημοσιογραφία που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο. Το λέει η Φαίη κάθε μέρα και καλά κάνει. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο. Εμείς ό,τι βγάζουμε στον αέρα αλλοιώνουμε τη φωνή και τα χαρακτηριστικά, έχουμε τσεκάρει ότι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο. Τα διπλοτσεκάρουμε!

Τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα. Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα τηλέφωνα των ανθρώπων. Τώρα, σε ιδιώτες όπως την κα Ελένη Λεγάτου, τη Δήμητρα Πισπιρίγκου και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν μπορούμε να δώσουμε τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών. Δε γίνεται αυτό το πράγμα!» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής μετά την ανάγνωση του εξωδίκου on air.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top