Με κορωνοϊό ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Κρούσμα στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου

Χωρίς τον συνεργάτη της, Στέφανο Κωνσταντινίδη καλησπέρισε τους τηλεθεατές της η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή της «Τι λες τώρα;» το Σάββατο 16/4.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο συνεργάτης της, Στέφανος Κωνσταντινίδης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται, φυσικά, σε καραντίνα.

«Μπορεί να συμβαίνει το σώσε από πίσω, αλλά οι από μπροστά προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Μπορεί η εκπομπή μας να έχει δεχτεί ισχυρά πλήγματα ασθενειών αλλά είμαστε εδώ ενωμένοι δυνατοί. Να πούμε ότι έχουμε κοντά μας τον Θανάση Πάτρα. Είναι ο Στέφανος μας άρρωστος και είναι ο Θανάσης εδώ να μας κρατήσει παρέα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε από το σπίτι του μέσω skype και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του.

κατερινα καραβατου στεφανος κωνσταντινιδης

«Μια χαρά είμαι. Είναι η τρίτη μέρα με βάση το πρωτόκολλο. Την Τετάρτη το πρωί βγήκα θετικός. Μου λείπετε», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Ο Στέφανός μας τον βλέπετε από το σπίτι του στην Πάτρα, να πούμε περαστικά και στον Θέμη Μάλλη που είναι αρρωστούλης. Να πούμε ότι αρρώστησε και η σκηνοθέτιδά μας και έχουμε τη χαρά να μας σκηνοθετεί σήμερα ο Κώστας Καπετανίδης, ο Γιώργος Μιχαηλίδης είναι άρρωστος…».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top