Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μας γλεντάει»

Οσα ισχυρίστηκε στον «αέρα» για την υπόθεση της Πάτρας

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η υπόθεση της Πάτρας δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους πολλούς από τους Έλληνες celebrities.

Ανάμεσα σε αυτούς και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, σχολιάζοντας την προσωπικότητά της, αλλά και το γεγονός ότι χειρίζεται ολόκληρη την κοινή γνώμη. 

Πάτρα: Τοξικομανής συγγενής της Ρούλας ερευνάται για την κεταμίνη

Το απόγευμα της Παρασκευής η παρουσιάστρια βγήκε ζωντανά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου αρχικά σημείωσε: «Δε θέλω να πάω στα χωράφια των ψυχολόγων, γιατί ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω σαν ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει ασχοληθεί με ανθρώπινες ψυχές είναι σίγουρα μια διαταραγμένη προσωπικότητα. Σίγουρα είναι πολύ χειριστική κι αυτήν τη στιγμή χειρίζεται όλη την ελληνική κοινή γνώμη αν το καλοσκεφτούμε. Αυτήν τη στιγμή ένα κομμάτι της συνειδητότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από τη φυλακή κι αυτή την άβολη κατάσταση που βρίσκεται, θεωρώ ότι μας γλεντάει! Μας χειρίζεται κι όλη την ημέρα κι όλη τη νύχτα συζητάμε για αυτό το θέμα». 

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας που την έχει συγκλονίσει

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε λόγο για την προσωπικότητα της κατηγορούμενης και το πόσο χειριστική είναι. «Είναι σίγουρα μια γυναίκα που στην καλύτερη περίπτωση θεωρώ ότι υποφέρει από ναρκισιστική διαταραχή βαριά, για αυτό κι είναι τόσο χειριστική, αλλά νομίζω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα». 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχει χάσει κιλά. Δεν τρώει τίποτα και δεν προαυλίζεται»

«Αυτό όμως θα το κρίνουν οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι που θα πρέπει να την εξετάσουν γιατί δεν είναι φυσιολογικη αντίδραση αυτή» συμπλήρωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top