Eurovision 2022 - Amanda: Ελπίζω να σας κάνω υπερήφανους

Θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2022 με φόρεμα της Celia Kritharioti

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διεξαγωγή του 66ου διαγωνισμού της Eurovision 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας. Όπως είναι γνωστό την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die together».

Eurovision 2022: Η σειρά εμφάνισης Ελλάδας - Κύπρου στους ημιτελικούς

Λίγο πριν η 24χρονη τραγουδίστρια ετοιμάσει τις βαλίτσες της και ταξιδέψει για τη γειτονική χώρα μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star».

 

Eurovision 2022: Αυτός είναι ο σύντροφος της Amanda!


«Είμαι ενθουσιασμένη. Ελπίζω να σας κάνω υπερήφανους. Κάνουμε πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό κάθε μέρα. Νομίζω ότι θα βγει πολύ ωραίο αποτέλεσμα στη σκηνή. Το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ, άλλωστε το έχω γράψει εγώ και το αγαπάω πάρα πολύ. Έγραψα το συγκεκριμένο τραγούδι πριν από τη Eurovision 2022 και συγκεκριμένα για το άλμπουμ που θα βγει μετά το καλοκαίρι. Δεν αγχώνομαι πολύ», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Star.

Στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού θα ανέβει με μία δημιουργία της Celia Kritharioti ,δίχως να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω προς το παρόν. 

Η νεαρή ερμηνεύτρια έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα όπου έζησε και τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής της, και στη συνέχεια μετακόμισε στην πόλη Tenfjord της Νορβηγίας.

Είναι στο τελευταίο έτος της ιατρικής και θα ήθελε όπως δήλωσε να επιστρέψει στα Ιωάννινα και να ζήσει μόνιμα εκεί.

 

Όσο για τις άλλες συμμετοχές που έχει ξεχωρίσει είναι  η ιταλική και η κυπριακή.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top