Eurovision 2022: Αυτός είναι ο σύντροφος της Amanda!

H Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Ο πρωταγωνιστής του video clip του Die Together, Νικόλας Μελαχροινίδης, μιλά στην κάμερα του Breakfast@star

Όπως έχει γίνει επίσημα γνωστό, η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2022, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο.

Με το τραγούδι Die Together πάει η Ελλάδα στη Eurovision - Aκούστε το!

Η Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ, αφού άκουσε τα υποψήφια τραγούδια που κατατέθηκαν ως προτάσεις, επέλεξε το μουσικό κομμάτι της 24χρονης ταλαντούχας ερμηνεύτριας για τον 66ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

 

 

Το τραγούδι με το οποίο η Αμάντα Γεωργιάδη θα ανέβει στη σκηνή του Τορίνο έχει τίτλο «Die Together» και είναι σε σύνθεση της ίδιας της μαζί με τον Νορβηγό συνεργάτη της Bjorn Helge και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά χθες μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4». Τη σκηνοθετική επιμέλεια του βίντεο κλιπ, που γυρίστηκε στη Σύμη, ανέλαβε ο Κώστας Καρύδας. 

Αμάντα Γεωργιάδη: Η Εκπρόσωπος Της Ελλάδας Στη Εurovision - Video

Ποιος είναι ο σύντροφος της Αμάντας Γεωργιάδη

Το όνομά του είναι Erlend Iversen Nakken, είναι φοιτητής Ψυχιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας και δηλώνει το αγόρι της Αμάντα Γεωργιάδη στα social media! 

Είναι κοντά ηλικιακά, ενώ γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, με τον Erlend να είναι πιο εξωστρεφής και να δημοσιεύει κατά καιρούς κάποια κοινά τους στιγμιότυπα. Μάλιστα, στις πληροφορίες του προφίλ του ο σύντροφος της Αμάντας αναφέρει: «Είμαι το αγόρι της Αμάντα».

Eurovision: Την Πέμπτη 10 Μαρτίου η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top