MasterChef 2022: Η πρώτη φάση του Silver Award είναι γεγονός!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του MasterChef απόψε στις 21:00

Δείτε το trailer του 47ου επεισοδίου του MasterChef

Οι 12 επίλεκτοι μάγειρες του MasterChef 2022 επιστρέφουν στην κουζίνα για μια νέα, ανατρεπτική εβδομάδα, αλλά είναι έτοιμοι για ό,τι τους περιμένει;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζουν τους διαγωνιζόμενους στην πρώτη φάση του φετινού Silver Award! Στο τέλος της αυριανής μέρας ένας διαγωνιζόμενος θα καταφέρει να κερδίσει 10.000 ευρώ! Αλλά κι ένας, δυστυχώς, θα αποχωρήσει.

Πρώτη δοκιμασία το Mystery Box, με δύο κουτιά, ένα μαύρο και ένα άσπρο, να περιμένουν τους διαγωνιζόμενους σε κάθε πάγκο και η δυσκολία της δοκιμασίας θα είναι διπλάσια!  Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να παρουσιάσουν δυνατές μαγειρικές δημιουργίες ώστε να διεκδικήσουν το σημαντικό πλεονέκτημα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που θα ακολουθήσει. 

Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία αυτής της δοκιμασίας Mystery Box, οι επίδοξοι MasterChef επιστρατεύουν την ευρηματικότητα, τη φαντασία και το μαγειρικό τους πάθος και οι κουζίνες «παίρνουν φωτιά»! 

Κανείς δε θέλει να χάσει το πλεονέκτημα, που προσφέρει η νίκη σε αυτή τη δοκιμασία, αφού μπορεί να τους φέρει πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης του Silver Award αλλά και στην παραμονή τους στο διαγωνισμό. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top