Βασίλης: «Σαν άνθρωπος ο Μπόμπαινας μου πέρασε απαρατήρητος»

Ποιον θέλει για αρχηγό της μπλε ομάδας ο Χριστόφορος;

Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ταϊρίδη η κάμερα του «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια του MasterChef 2022.

Ο Μπόμπαινας έχει αποχωρήσει από το MasterChef 2022

Ο Μπόμπαινας έχει αποχωρήσει από το MasterChef 2022

MasterChef 2022: Αποχώρησε ο Δημήτρης Ταϊρίδης

Εκεί συνάντησε τον Βασίλη, ο οποίος δήλωσε πως δε στεναχωρήθηκε που έφυγε από το παιχνίδι ο «Μπόμπαινας». «Δε στεναχωριέμαι που έφυγε. Μπορεί να νιώθω και πιο ανακουφισμένος. Μαγειρικά έφυγε δίκαια. Δε θα μου λείψει από το σπίτι. Δεν έκανα παρέα και δε μιλούσα μαζί του. Σαν άνθρωπος μου πέρασε απαρατήρητος. Έχω μάθει πράγματα από αυτόν όπως το να συγκρατώ τα νεύρα μου που δεν μπορούσα να το κάνω. Ο Δημήτρης με έκανε πιο δυνατό και ανταγωνιστικό. Δε θέλω να φύγω από την Μπλε ομάδα και θέλω να αγωνιστώ σε αυτή».

Βασίλης Βαλέχας: «Ο Μπόμπαινας είχε καταλάβει ότι στενεύει ο κλοιός»

MasterChef 2022 Χριστόφορος
Από την άλλη πλευρά, ο Χριστόφορος σχολίασε: «Για ακόμα μια φορά στην Μπλε ομάδα δεν έχουμε αρχηγό. Πρέπει να οργανωθούμε περισσότερο, ώστε να κερδίσουμε σε μια ομαδική. Κάνω περισσότερη παρέα με κάποιους από την Κόκκινη ομάδα. Θα ήθελα να γίνω αρχηγός στην Μπλε ομάδα. Από εκεί και πέρα η Βασιλική ήταν πολύ καλή αρχηγός. Οι άντρες θέλουμε μια γυναίκα για να σταματήσουμε να μιλάμε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top