MasterChef 2022: Αποχώρησε ο Δημήτρης Ταϊρίδης

Ανάμεικτα τα συναισθήματα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Φανή, Σταύρος και Δημήτρης φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές, έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef 2022.

Στο «στόχαστρο» του Μπόμπαινα και η Καλλιόπη


Το πιάτο της Φανής ήταν καλό και έτσι η τελική αναμέτρηση έγινε ανάμεσα στον Σταύρο και τον «Μπόμπαινα».

Το ψέμα του Μπόμπαινα που έκανε έξω φρενών τον Βασίλη

 

Οι τρεις κριτές, αλλά και οι δυο pastry chef Γιάννη Κίκιρα και Ευγένιου Βαρδακαστάνη, βαθμολόγησαν τα πιάτα και τελικά την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε το πιάτο του Σταύρου.


Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Δημήτρη δήλωσε: «Ωραίο τα ταξίδι. Είχα πει και στην οντισιόν ότι είναι δύσκολο για έναν μάγειρα να μπει στη διαδικασία να κριθεί. Όλοι έχουν μάθει να κρίνουν. Το έζησα και με χαρές και με λύπες. Έτσι είναι η ζωή. Σήμερα δεν ήθελα να μαγειρέψω. Ο Γιάννος με προέτρεψε να έρθω στην κουζίνα. Στον τελικό βλέπω μόνο τον Γιάννο. Θέλω να πάρει αυτός τον τίτλο του MasterChef. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει και έχει αντίληψη. Άξιζε αυτή η εμπειρία. Δε μάσησα τα λόγια μου. Έπαιξα τίμια.»


Τα συναισθήματα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ήταν ανάμεικτα, αφού πολλοί από τους παίκτες χάρηκαν, ενώ ο Γιάννος φάνηκε να στεναχωριέται με αυτή την εξέλιξη.
Αναλυτικά η βαθμολογία:


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top