Δημήτρης Λάλος: Τι αυτοκίνητο πήρε όταν γεννήθηκε η κόρη του;

Συζήτησε για όλα με τον Κώστα Στεφανή

Ο Δημήτρης Λάλος, ένας από τους πιο δημοφιλής και γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, δίνοντας μια εξαιρετική ερμηνεία ως «Μαθιός» στη σειρά «Σασμός», φιλοξενήθηκε στο TractioN με οικοδεσπότη τον Κώστα Στεφανή στο σαλόνι του ολοκαίνουργιου Kia Sportage.

λαλος

Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» που είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Έλενα Μαυρίδου, μίλησε για όλα στον Κώστα Στεφανή.

Δημήτρης Λάλος: Ο «Μαθιός» πήγε για σκοποβολή με τη σύζυγό του

Ο ίδιος αναφέρθηκε φυσικά, και στην κόρη του, Νικολέττα η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από τέσσερα χρόνια και είπε πως όταν γεννήθηκε εκείνη αποφάσισε να πάρει αυτοκίνητο που να είναι πιο σύγχρονο και ασφαλές.

λαλος

«Όλοι οι άνθρωποι όταν αποκτήσουμε ένα παιδί, ξανασκεφτόμαστε σίγουρα τη ζωή από την αρχή» είπε ο Δημήτρης Λάλος και τόνισε πως παλαιότερα, η ζώνη ασφαλείας στα αυτοκίνητα ήταν είδος πολυτελείας.

«Εγώ θυμάμαι, όταν κατεβαίναμε από την Γερμανία στην Ελλάδα 2000 χιλιόμετρα, δυο μέρες στον δρόμο, δεν φορούσαμε ζώνη. Δεν υπήρχε αυτή η νοοτροπία, πώς ζούμε; Ο πατέρας μου δε, που έκανε και εμπόριο αυτοκινήτων κάποτε, λέει ότι όταν τα αυτοκίνητα είχαν ζώνη, θεωρούνταν είδος πολυτελείας. Πλήρωνες περισσότερο στο τελωνείο και τις ξηλώνανε για να γλιτώσουν δασμούς», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε όλα τα επεισόδια του TratioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top