Βαλάντης: «Όταν είδα τον εαυτό μου και τι παίχτηκε είδα ένα τέρας»

Ο λόγος που δεν πήγε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε σήμερα ο Βαλάντης, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Όπως είπε ο ίδιος για τις κριτικές που δέχτηκε, «ένας άνθρωπος που δε με ξέρει όταν βλέπει αυτό το πράγμα που παίχτηκε, βλέπει ένα τέρας. Και εγώ αυτό είδα» είπε. 

Βαλάντης: Η ηλικία, το επώνυμο και τα παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες

Αναφερόμενος στο περιστατικό με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, παραδέχτηκε ότι «ήταν λάθος που της το είπα γιατί την πλήγωσα και της ζήτησα συγγνώμη προσωπικά». «Είπα τρεις φορές συγγνώμη τι άλλο θέλετε να κάνω. Από την στιγμή που πληγώνεις έναν άνθρωπο οφείλεις να ζητήσει συγγνώμη γιατί χρησιμοποίησε κάτι που εσύ πιστεύεις» συμπλήρωσε.

«Πηγαίνω σε ψυχίατρο από το 2003»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού και στον ψυχίατρο που επισκέπτεται. «Έχω ψυχίατρο από το 2003. Υπήρξαν περιπτώσεις με κρίσεις πανικού, πολύς κόσμος παθαίνει» ανέφερε.

«Πρέπει να πηγαίνουμε σε ψυχίατρο και όχι σε ψυχολόγους. Είναι κάποια πράγματα τα οποία αντιμετωπίζονται με τον διάλογο και άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να παρέμβει η ιατρική και η χημεία», είπε ο Βαλάντης.

Γιατί δεν πήγε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Αναφερόμενος στον λόγο που δεν πήγε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μετά την αποχώρησή τους, είπε: «Ίσως αυτό δημιουργήθηκε από τον Νίκο, εγώ δεν ρωτήθηκα για αυτό. Ήξερα απλά ότι όπου μου πει η παραγωγή να πάω, καθώς έχω κάποιες υποχρεώσεις λόγω του συμβολαίου μας, θα πρέπει να πάω σε κάποιες εκπομπές» είπε.

«Στην εκπομπή του δεν μου ανέφεραν ότι θα πάω και πραγματικά, αν το ήθελε και είπε να μην πάω, ούτε σε μένα θα έλεγε τίποτα το να πάω. Για ποιο λόγο; Πρώτα απ’ όλα δεν μου αρέσει το ύφος της εκπομπής. Το να κάθεσαι εκεί πέρα και σαν δημοσιογράφος να σχολιάζεις μόνο τους άλλους. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή του. Παρόλο που ο Νίκος είναι φοβερός ηθοποιός. Τον έχω δει στο θέατρο και του έχω πει και συγχαρητήρια», πρόσθεσε ο Βαλάντης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top