MasterChef 2022: Ξεκίνησαν οι κόντρες - «Ο Γρηγόρης έχει μία υπεροψία»

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο συμβούλιο και αγωνιούν να μάθουν το αποτέλεσμα

Η ώρα της κρίσης έφτασε! Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο συμβούλιο και αγωνιούν να μάθουν το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας και να βρεθούν αντιμέτωπες με τα λάθη και τις αστοχίες τους. 

Η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό τον Γρηγόρη και η μπλε ομάδα, με αρχηγό τη Φανή, είναι έτοιμες να κριθούν. Ωστόσο, ακόμα δεν ξεκίνησε ο διαγωνισμός και ξεκίνησαν οι κόντρες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Φανή Ζιώγα: 10 πράγματα που δεν ξέρεις για την παίκτρια του MasterChef

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Γρηγόρη με ποια κριτήρια διάλεξε την ομάδα του και ξεκίνησε ένας διάλογος – κόντρας.

«Διάλεξα και μαγειρικά, γιατί είναι πολύ καλά τα παιδιά που έχω πάρει μαζί μου και ήταν το μόνο πλεονέκτημα που χρησιμοποίησα για την ομάδα μου. Επέλεξα αυτούς που εγώ θεωρώ καλύτερους παίκτες» είπε αρχικά ο Γρηγόρης.

Ο Γρηγόρης, ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε ότι και ο Νικήτας έχει φτιάξει κάποια πολύ καλά πιάτα και γιατί δεν τον διάλεξε, εκείνος απάντησε ότι δεν τον θεωρεί τόσο καλό μαγειρικά.

«Βασικά μου περνάει παγερά αδιάφορο από τη στιγμή που λέει ο Γρηγόρης ότι δεν με ήθελε στην ομάδα του και επίσης μου περνάει εντελώς αδιάφορο το ότι λέει ότι δεν είμαι καλός μάγειρας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω έρθει εδώ για να κριθώ από τον Γρηγόρη και από τον κάθε Γρηγόρη. Έχω έρθει να κριθώ από τρεις κριτές που το όνομά τους είναι στο ταβάνι», απάντησε ο Νικήτας στην κάμερα. 

Όσο γιατί διάλεξε τη Φανή για αντίπαλο, ο Γρηγόρης απάντησε: «Δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Ήταν αυτή που με κοίταξε και σκέφτηκα τη Φανή. Τα παιδιά ξέρουν ότι δεν δίνω σημασία, είμαι πιο ελεύθερος. Εκείνη τη στιγμή, με κοίταξε κι είπα αυτήν. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν τη θεωρώ τίποτα. Η κοπέλα με το καρό πουκάμισο που είδα χθες και την επέλεξα χθες για αρχηγό, είναι σαν αυτούς που βλέπεις στο φανάρι. Κάθεστε δίπλα δίπλα και λες τι φάτσα είναι αυτή; Γιατί με κοιτάει;»

«Το περίμενα ότι θα είμαι αρχηγός γιατί ο Γρηγόρης στο σπίτι μέσα έχει μία υπεροψία και με θεωρεί αδύναμη. Γι’ αυτό με διάλεξε» είπε η Φανή στον Σωτήρη Κοντιζά. 

«Δεν έχει μόνο απέναντί μου υπεροψία, έχει απέναντι σε όλους. Ακόμη και με την ομάδα του πιστεύει ότι είναι το dream team και ότι είναι άχαστοι» πρόσθεσε στην κάμερα του MasterChef.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top