MasterChef 2022 Φανή: «Ο Γρηγόρης με υποτιμάει γιατί είμαι μικρή»

Όσα είπαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων στο Breakfast@Star

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Ένα από τα πρώτα μαγειρικά beef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο MasterChef 2022, ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα, με αρχηγούς τον Γρηγόρη και τη Φανή

MasterChef 2022: Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι δύο ομάδες

MasterChef 2022 Γρηγόρης

O Γρηγόρης έχει ήδη αναδειχθεί σε έναν από τους... αγαπημένους του Twitter!

Ο Γρηγόρης μίλησε στο Breakfast@Star και τη Νανά Ηλιοπούλου για την «κοπέλα με το καρό πουκάμισo», όπως χαρακτήρισε την αντίπαλό του. «Δεν ήξερα το όνομά της μέχρι σήμερα», είπε συμπληρώνοντας ότι την επέλεξε για αντίπαλη αρχηγό επειδή τον κοιτούσε. «Η Φανή με κοιτούσε λίγο περίεργα λες κι είναι μαγκάκι κι έβαλα εκείνη για αντίπαλο», δήλωσε στην κάμερα.

Ο επίδοξος σεφ έχει την ίδια αντιμετώπιση και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο σπίτι, λέγοντας ότι: «Η συμβίωση στο σπίτι είναι αδιάφορη. Προτιμώ να αράζω μόνος μου ή με τον Νίκο».

Φανή Ζιώγα: 10 πράγματα που δεν ξέρεις για την παίκτρια του MasterChef

Τη δική της τοποθέτηση έκανε και η Φανή. «Ο Γρηγόρης είναι πολύ αναμενόμενος. Δεν έχουμε πει ούτε καλημέρα μέχρι τώρα στο σπίτι, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που προσεγγίζω αυτούς που βάζουν τοίχους γύρω του», είπε αρχικά. «Με υποτιμάει πολύ γιατί είμαι μικρή, πίστευε ότι με εμένα αρχηγό θα γίνουν όλα μπάχαλο και θα είναι πιο εύκολος ο στόχος του», πρόσθεσε.

MasterChef 2022 Φανή

Η Φανή κέρδισε μαγειρικά τις εντυπώσεις και την κάρτα ασυλίας

Στη συνέχεια μίλησε και για τους φίλους της στο σπίτι τους οποίους πήρε στην ομάδα του ο Γρηγόρης. «Δεν αξίζει να ασχοληθείς με τέτοιους ανθρώπους. Αυτοί υπάρχουν για να δίνουν αξία στους καλύτερους». 

MasterChef 2022: Δείτε τις αλλαγές που φέρνει φέτος η κάρτα ασυλίας!

«Έχω στοχοποιηθεί όχι μόνο από τον Γρηγόρη, αλλά από όλο το σπίτι εξαιτίας της κάρτας. Και ποιος δεν τη θέλει;», είπε για την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας που κέρδισε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top