Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα σχόλια για τα κιλά της & ο γάμος που ήρθε απρόβλεπτα

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε νέα, τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως τα εφηβικά της χρόνια και το body shaming που έχει δεχθεί στο σχολείο για τα κιλά της, ενώ αναφέρθηκε στον έρωτά της με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου.

ζουγανελη

«Οι γονείς μου δε μου έκαναν όλα τα χατίρια, έχω ακούσει και “όχι” αλλά σε μορφή συζήτησης. Κατάλαβα ότι είχα θυμό στην εφηβεία από την όψη μου μέχρι τα πάντα. Ήμουν ένα κορίτσι σκοτεινό, σχετικά με το πώς είμαι σήμερα. Σαφώς και η παχυσαρκία σου φανερώνει ότι υπάρχει κάποια συναισθηματική έλλειψη, απλά και η φύση μου ήταν και τώρα είναι, απλά το έχω ισορροπήσει. Ήμουν εσωτερικό παιδί. Από πάρα πολύ μικρή μου άρεσε να ψάχνω την ουσία των πραγμάτων» είπε αρχικά η ερμηνεύτρια στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος» και πρόσθεσε ότι δεχόταν body shaming στο σχολείο για τα κιλά της:

«Ναι είχα δεχθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάτι και στο σχολείο να μην το περάσεις. Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, μετά γινόμουν πιο… Η αλήθεια ήταν αυτό που με έκανε έτσι. Μετά προσπαθούσα να φέρω τον άλλον στη θέση μου. Καμιά φορά μπορεί να είχαν συμβεί ακραία σκηνικά και να τα είπα στους γονείς μου, αλλά γενικά δεν έλεγα».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τον γάμο της με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου:Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό που φόρεσε

«Ο Σπύρος ακούει πάρα πολλά πράγματα ανάλογα με τη διάθεσή του. Η μουσική παίζει ρόλο στην καθημερινότητά του. Μπορεί να βάλει ένα ποτό στο σπίτι και να χορέψει. Εγώ είμαι λίγο πιο κλειστή αλλά με έχει συνεπάρει» είπε η καλλιτέχνιδα για τον σύζυγό της και αποκάλυψε πως στη σκηνή είναι περισσότερο εκδηλωτική απ’ όσο στην καθημερινότητά της.

Έγκυος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη; Η απάντηση του πατέρα της, Γιάννη

ζουγανελη γαμος σπυρος δημητριου ερτ

Η όμορφη νύφη επέλεξε για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της haute couture δημιουργία του Οίκου Celia Kritharioti

«Ο γάμος μου ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα. Δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ γιατί δεν είχε έρθει ένας άνθρωπος που θα με οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Είχα όμως σαν όνειρο να βρω έναν άνθρωπο που θα συμπορευτώ… Ο γάμος μας έγινε πολύ γρήγορα. Είναι αλήθεια πως μου είπε ο Σπύρος την ατάκα “έχεις καταλάβει ότι είμαστε μαζί;”, θυμάμαι την πρόταση γάμου, ήταν χωρίς δαχτυλίδι αλλά με άλλο κόσμημα. Ο μπαμπάς μου έχει όνειρο να γίνει παππούς, ίσως και εγώ το έχω αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζεις… 

Ο μπαμπάς μου το κακό είναι ότι τα λέει δημόσια και δε σκέφτεται ότι εγώ μετά μπορεί να πάω σε ένα θέατρο και να έχω δέκα κάμερες να πρέπει να απαντήσω σε αυτά που έχει πει» δήλωσε σε άλλο σημείο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της, Σπύρος,  είναι πιο απρόβλεπτος από εκείνη κάτι που μπορεί να τη «μαγκώνει» αλλά της αρέσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top