Η πρώτη κόντρα στο MasterChef 2022:«Γιατί πήρες golden pin εσύ κι όχι εγώ;»

Όσα αποκάλυψε η Βασιλική on camera

«Καλώς ορίσατε στο MasterChef. Καλώς ορίσατε στα bootcamp. Φρεσκάραμε και ανανεώσαμε την κουζίνα και το πλατό για να σας υποδεχτούμε. Έχουμε εδώ τα τρία golden pins. Η παραγωγή έχει λάβει όλα τα μέτρα για να είμαστε ασφαλείς και να μαγειρέψουμε με όρεξη και φαντασία», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλοντας να καλωσορίσει όλους τους υποψήφιους MasterChefs.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι με τα golden pins

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι με τα golden pins

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους τρεις παίκτες που απέσπασαν τα τρία golden pins των κριτών, δηλαδή, τον Στάθη, τη Βασιλική, αλλά και την Ελισάβετ, οι οποίοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι που βρίσκονται ήδη στο σπίτι του MasterChef.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε μια αναδρομή στη φάση των auditions. «Ανάμεσά μας βρίσκονται τρεις άνθρωποι που με τα πιάτα τους μας έδειξαν πόσο θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία, αυτό το ταξίδι. Το πείσμα και η θέλησή σας μας εντυπωσίασε. Κερδίσατε άξια μία θέση στο σπίτι του MasterChef».

MasterChef 2022: Η παίκτρια που πήρε το golden pin του Σωτήρη Κοντιζά


«Εγώ δεν είπα σε κανέναν ότι είχα πάρει το golden pin του Σωτήρη Κοντιζά. Και σήμερα ήταν ξαφνικά «α, είχες και εσύ αυτό;» Κάποιος μου είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το πήρες εσύ και όχι εγώ που είπε επαγγελματίας», δήλωσε η Βασιλική on camera δίχως να αποκαλύψει ποιος συμπαίκτης της τής το είπε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε και στους τρεις πως τις επομενες ημέρες θα παρακολουθήσουν τις δοκιμασίες από τον εξώστη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top