MasterChef 2022: Ο τιμωρός, ο «τρομερός» Κοντιζάς και το κλεμμένο σκόρδο!

Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης 11/1

Το MasterChef 2022 ξεκίνησε δυναμικά! Πλέον, δεν υπάρχουν ομάδες, τα δύο «ναι» δίνουν λευκή ποδιά και εισιτήριο για το bootcamp, ενώ οι διαγωνιζόμενοι με τρία «ναι» κερδίζουν και λευκή ποδιά και πλεονέκτημα στο bootcamp.

Τέλος, τρεις υποψήφιοι που με το πιάτο τους θα καταφέρουν να «συναρπάσουν» τους κριτές, θα κερδίσουν απευθείας μια θέση στο σπίτι του MasterChef 2022!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 

Στην πρεμιέρα του MasterChef 2022 (Δευτέρα 10/1) οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με εξαιρετική αίσθηση χιούμορ που τους χαρακτηρίζει, υποδέχτηκαν τους υποψήφιους παίκτες και τις μαγειρικές δημιουργίες τους.

Κάποια από τα πιάτα, που δοκίμασαν, τους προβλημάτισαν, κάποια τους άφησαν ερωτήματα, κάποια άλλα τους ενθουσίασαν. Ένα πιάτο όμως τους άφησε με το στόμα… ανοιχτό! Το πιάτο, που ετοίμασε η Βασιλική Δροσάτου εντυπωσίασε τους τρεις chef κριτές και ο Σωτήρης Κοντιζάς, χωρίς δεύτερη σκέψη, της έδωσε το golden pin, που την οδηγεί στο σπίτι του MasterChef 2022!

Στο σημερινό (Τρίτη 11/1) 2ο επεισόδιο, έπειτα από μια χρονιά απουσίας, το MasterChef επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι ξεκάθαροι πως οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις τους είναι υψηλότερες κάθε χρόνο.

Οι υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 2022 «ρίχνονται» με ζήλο στη μαγειρική μάχη, με στόχο να κερδίσουν το golden pin, που μπορεί να τους δώσει μια απευθείας θέση στον διαγωνισμό ή τουλάχιστον τα δύο «ναι» των κριτών, που θα τους οδηγήσουν στην επόμενη φάση των bootcamp και θα κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου του επόμενου ή της επόμενης MasterChef της Ελλάδος.

Εκείνοι που θα παρουσιάσουν πιάτα ευφάνταστα, με άρτια τεχνική και γεύση θα μπορέσουν να κερδίσουν τα 3 «ναι» των κριτών, που θα τους δώσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους στη συνέχεια του διαγωνισμού.

Το MasterChef 2022 πάει Θεσσαλονίκη απόψε

Για όσους όμως δεν μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, το ταξίδι του MasterChef θα τελειώσει νωρίς, αφού ένα ή κανένα «ναι», δεν τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν.

Η θετική ενέργεια και η φιλοδοξία δε λείπουν από τους υποψήφιους μάγειρες, όμως αυτά και μόνο τα στοιχεία δεν είναι αρκετά για να τους δώσουν μια θέση στον διαγωνισμό. Απαιτείται μαγειρική ικανότητα αλλά και ψυχραιμία, καλή διαχείριση άγχους και ευελιξία σε κάθε πιθανό απρόοπτο. Στο MasterChef οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν το αποτέλεσμα.

Οι auditions του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής στην Ελλάδα συνεχίζονται, ποιος θα αντέξει ως το τέλος;

Social Media Impact

H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 2022 έβαλε «φωτιά» στα social media, με τους χρήστες να ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό και να ανυπομονούν για το exclusive περιεχόμενο από τις σελίδες του MasterChef!

Αυτό φάνηκε τόσο από την πολύ μεγάλη διάδραση, όσο και από τα εξαιρετικά θετικά σχόλια, αναφέροντας χαρακτηριστικά πόσο τους έλειψε η ιντερνετική παρέα και όλο αυτό που συμβαίνει στο Twitter, κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου.

MasterChef 2022: Το outsider που πήρε το Golden Pin του Σωτήρη Κοντιζά

Facebook, Instagram, Twitter και TikTok ενίσχυσαν θετικά την εμπειρία του θεατή και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά! Τα posts εμφανίστηκαν 1.767.741 φορές με τις διαδράσεις του κοινού να ξεπερνούν τις 120.000!

Στο Twitter το #MasterChefGR έγινε Νο 1 trend μετά την έναρξη στον τηλεοπτικό αέρα και η «επιστροφή» του τουιτερά ήταν επεισοδιακή, με απίστευτες ατάκες, απαντήσεις στο κοινό, polls, memes και gifs από το επεισόδιο, που έγιναν Viral!

“Lead” στα social media έδωσαν οι τρεις κριτές μια ώρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, με τη ζωντανή αναμετάδοση, που έκαναν μέσα από τη σελίδα του Instagram, απαντώντας live στις ερωτήσεις του κοινού! Το Instagram Live είχε θετική ανταπόκριση με το κοινό να κάνει ασταμάτητα αναρτήσεις με θετικά σχόλια, emojis και ερωτήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και απίστευτο χιούμορ.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Ποιος θα γευθεί τη νίκη;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Μόνο ένας θα αναδειχθεί MasterChef 2022!

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top