MasterChef 2022: Το outsider που μπήκε στο σπίτι από το πρώτο επεισόδιο!

Η Βασιλική πήρε το Golden Pin του Σωτήρη Κοντιζά

Το MasterChef 2022 επέστρεψε ανανεωμένο με πολλές εκπλήξεις και αλλαγές. Μιλώντας για αλλαγές αναφερόμαστε και στο Golden Pin, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει μια φορά κάθε κριτής, και να δώσει σε κάποιον υποψήφιο που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Με το Golden Pin, ο υποψήφιος μπαίνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef 6! Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την έκπληξη από την πρεμιέρα μιας και έδωσε το δικό του στη Βασιλική. 

MasterChef 2022: Η παίκτρια που πήρε τdο golden pin του Σωτήρη Κοντιζά

Η 47χρονη Βασιλική κάνει μαθήματα μαγειρικής τον τελευταίο χρόνο, ενώ διαθέτει επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς. Η παίκτρια έφτιαξε ένα συκώτι μενιέρ με πράσινο μήλο και κρεμμυδάκια γλασέ, που ήταν αρκετό για να εντυπωσιάσει τον σεφ και χωρίς δεύτερη σκέψη να της δώσει το pin του!

MasterChef 2022 - Βασιλική

«Δεν το πιστεύω ότι πήρα το Golden Pin και μπαίνω κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Ήρθα ως outsider στην οντισιόν του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Σωτήρης Κοντιζάς με βασάνισε πάρα πολύ μέχρι να μου δώσει το Pin. Δεν έχω χαρεί ξανά στη ζωή μου τόσο. Άρχισα να χοροπηδάω, έκανα κεφαλοκλείδωμα στον σεφ. Έχω γίνει ρεζίλι. Χίλια συγγνώμη», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

MasterChef 2022 - Βασιλική

Όπως ανέφερε η ίδια, χήρεψε σε πολύ νεαρή ηλικία και από τότε μεγαλώνει μόνη της κόρες της. «Οι κόρες μου θα τρελαθούν από τη χαρά τους. Η μεγάλη μου η κόρη έχει έρωτα με τον Σωτήρη Κοντιζά. Αν υπάρχει πιθανότητα να με βλέπει ο άντρας μου από εκεί που είναι, τον ευχαριστώ πολύ. Ο άντρας μου ήταν αυτός ο άνθρωπος που μου έλεγε ''Μη μασάς και πήγαινε να κάνεις αυτό που θέλεις'', μου το πέρασε πολύ αυτό».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του MasterChef 2022

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top