Μουτσινάς: Έτσι σχολίασε τον φημολογούμενο γάμο Βανδή - Μπισμπίκη

«Παντρεύεται η Βανδή. Βέβαια, κλείσανε εκκλησία» είπε ο παρουσιαστής

Όλο και «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή και τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη να έχουν αποφασίσει μέσα στο 2022 να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Δέσποινα Βανδή: Πήγε στις πρόβες του Βασίλη Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια και του ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένοι και πια δε διστάζουν να δείχνουν δημόσια τα συναισθήματά τους ή να μιλούν για τη σχέση τους.

βανδη μπισμπικης γάμος παντρευονται

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον χαρακτηρισμό «κουμπαράκια» του Δημήτρη Κονταρού προς τους δυο τους, έχουν δημιουργήσει τις φήμες περί γάμου.

Η τρυφερή ανάρτηση της Βανδή για τον Μπισμπίκη: «Περήφανη για εσένα»

Κάποια από τα δημοσιεύματα μάλιστα, αναφέρουν πως η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει τις πρόβες νυφικού, ενώ μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχουν ήδη βρει την εκκλησία που θα τελέσουν τον γάμο τους!

Η είδηση αυτή έφτασε και στα αυτιά του Νίκου Μουτσινά και φυσικά δε θα μπορούσε να μην τη σχολιάσει στον «αέρα» της εκπομπής του.

Δέσποινα Βανδή: Mιλάει μέσα από το σπίτι της για τον κορωνοϊό

«Παντρεύεται η Βανδή. Βέβαια, κλείσανε εκκλησία. Ρε, δεν ξέρω αν αυτά που λέω είναι αλήθεια. Α, υπάρχουν φήμες. Ε, θα το είπε ένας πάτερ σε έναν άλλο… Δοκίμασε λέει και νυφικό. Υπερβολή. Δεν ήταν με covid η κοπέλα; Που το δοκίμασε; Virtual; Μπαμ, μπαμ… Τώρα για πότε δεν είπανε, μετά τον Μάρτιο φαντάζομαι που θα ‘χουμε τελειώσει με τον covid και σαν ανθρωπότητα. Με το καλό, μπράβο» είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top