Έξαλλος ο Βαρθακούρης με Ψυχαράκη: «Στοιχειώδεις τρόποι καλής συμπεριφοράς»

Νέα κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι του

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξέσπασε εναντίον της Άννας Μαρία Ψυχαράκη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο τραγουδιστής είναι θετικός στον κορωνοϊό και το αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, θα μείνει εκτός του μεγάλου τελικού του J2US και τη θέση του θα πάρει ο Stan. Μάλιστα, ο Stan δημοσίευσε ένα instastory, στο οποίο μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στέλνουν περαστικά στον Χάρη Βαρθακούρη.

Χάρης Βαρθακούρης: Κόλλησαν κορωνοϊό η σύζυγος και οι κόρες του;

Ωστόσο, ο Χάρης ενοχλήθηκε με μία ατάκα της Άννας Μαρίας, η οποία στο βίντεο ανέφερε πως δεν πειράζει που δε θα βρίσκεται στον τελικό με τον Χάρη Βαρθακούρη.

«Δεν πειράζει λέει η άλλη! Τέλος πάντων, Στράτο, έχεις περάσει από Μάρα, άρα ξέρεις. Σ’ ευχαριστώ αδερφέ για τα περαστικά. Ενσυναίσθηση. Προσχήματα. Τακτ. Στοιχειώδεις τρόποι καλής συμπεριφοράς. Άγνωστες σε κάποιους. Μπορείς να βγάλεις έναν άνθρωπο από τη σπηλιά, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τη σπηλιά από τον άνθρωπο. Δυστυχώς», έγραψε στα social media φανερά εκνευρισμένος.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Χάρης Βαρθακούρης λίγο πριν τον τελικό του J2US

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η απάντηση στις αιχμές του Χάρη Βαρθακούρη - «Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά»

Λίγες ώρες μετά, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε μέσω Twitter, κάνοντάς αρχικά retweet ένα υποστηρικτικό προς εκείνη post, στο οποίο σχολίασε: «Απλά κρίμα. Πόσες ακόμα προσβολές προς το πρόσωπό μου..... Κρίμα...».

Στη συνέχεια η Άννα Μαρία έγραψε σε σχόλιό της: «Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα;; Του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και ευχήθηκα σε όλες τις δημοσιεύσεις μου να γίνουν όλοι οικογενειακώς πολύ καλά και γρήγορα Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά. Του πρότεινα να ξανά κάνει τεστ μόνο και μόνο για να είμαστε στο τελικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top