Χάρης Βαρθακούρης: Κόλλησαν κορωνοϊό η σύζυγος και οι κόρες του;

Ο τραγουδιστής είναι θετικός στον Covid -19

Πριν από λίγες ώρες ο Χάρης Βαρθακούρης μέσω μίας ανάρτησής του στο Instagram έκανε γνωστό πως νοσεί από κορωνοϊό. Μάλιστα το Σάββατο θα τον βλέπαμε και στο J2US, όπου είχε περάσει στον τελικό μαζί με την Άννα Μαρία.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Χάρης Βαρθακούρης λίγο πριν τον τελικό του J2US

Ο  γνωστός τραγουδιστής έκανε ένα νέο post στα social media αποκαλύπτοντας πως κόλλησε και τις δυο του κόρες, Λιόνα και Μελωδία αλλά η Αντελίνα Βαρθακούρη μέχρι στιγμής είναι αρνητική στον κορωνοϊό.

«Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι στην οικογένεια Βαρθακούρη είναι πλέον θετικοί. Λογικό εφόσον τους φιλάω όλους ασταμάτητα. Η “κατσαρίδα”, η γυναίκα μου βγήκε αρνητική! Κι όχι μόνο κοιμόμαστε μαζί, έβηχα δίπλα/πάνω της όλη τη Δευτέρα βράδυ!!» έγραψε με χιούμορ ο Χάρης Βαρθακούρης.


Από την άλλη πλευρά, η Αντελίνα Βαρθακούρη, μοιράστηκε μία φωτογραφία από το εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής της στην οποία αποκάλυψε πως μιας και είναι  αρνητική στο ιό έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου.

«O Χάρης Βαρθακούρης και τα μικρά μας θετικά… εγώ αφού τη γλίτωσα και είμαι αρνητική πήγα να κάνω την 3η δόση. Υγεία σε όλον τον κόσμο!», σχολίασε η ίδια στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top