GNTM 4: Όλγα και Στυλιανός ζουν έναν μεγάλο έρωτα και θα συγκατοικήσουν

Η συνέντευξη της Όλγας Ντάλλα στο star.gr μετά τον τελικό του GNTM 4

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε Greece’s Next Top Model 2021 το βράδυ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου, ενώ μία ανάσα πριν τη νίκη έφτασαν ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα.

GNTM 4: Οι πρώτες δηλώσεις της Κυβέλης στο star.gr!

Το star.gr εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις της πρωταθλήτριας Κολύμβησης Όλγας Ντάλλα, η οποία κατάφερε να αποτελέσει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού διαγωνισμού.

«Νιώθω νικήτρια. Κι εγώ και ο Κωνσταντίνος πρέπει να νιώθει νικητής. Μπράβο στην Κυβέλη που το πήρε», είπε η Όλγα που κατάφερε να «τερματίσει» 2η στο GNTM 4.

«Μετά από τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι, θέλω να ξεκουραστώ και μετά θα ψάξω πρακτορείο. Θα το κυνηγήσω πάρα πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω δουλειές. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό κολύμβησης, γιατί έχω ήδη χάσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα με το GNTM κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δε θα έχω χρόνο να τα συνδυάσω και τα δύο. Οπότε βάζω τώρα το μόντελινγκ μπροστά και μπορεί να κολυμπάω έτσι για τον εαυτό μου», ανέφερε η Όλγα που, όπως φαίνεται, δε θα συνεχίσει να κολυμπάει για τον Ολυμπιακό.

Όλγα και Στυλιανός ζουν έναν μεγάλο έρωτα και θα συγκατοικήσουν 

«Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω με την οικογένειά μου και τον Στυλιανό. Πιο πολύ σπίτι γιατί μου έχουν λείψει πολύ και θέλω να τους χορτάσω. Μπορεί να πάω και Κύπρο (σ.σ. τόπος καταγωγής Στυλιανού) και αν ο Στυλιανός θέλει να με πάει και ένα Παρίσι…δε θα έλεγα όχι!» είπε η Όλγα και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Στυλιανός ο οποίος δεν έκρυψε πόσο ερωτευμένος είναι.

gntm 4

«Είναι η νικήτρια της καρδιάς μου. Μια καρδιά δεν είναι αρκετή για την Όλγα! Θα συγκατοικήσουμε βασικά! Το έχουμε κανονίσει ήδη!», είπε full in love ο Στυλιανός!

Κάμερα: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top