GNTM 4- Συγκινήθηκε η Κυβέλη: Είχα σκεφτεί να παρατήσω το GNTM 4

«Αποδεκτή η συγγνώμη από την Ειρήνη»

Πλώρη για τον τελικό έχουν βάλει η Κυβέλη, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος. Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, η κάμερα του «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια του διαγωνισμού μόδας και εκεί συνάντησε τους τρεις φιναλίστ.

Ημιτελικός GNTM 4: Το πρώτο μήνυμα της Ειρήνης μετά την αποχώρηση

GNTM 4- Ειρήνη: Η στρατηγική Όλγας - Κωνσταντίνου & η συγγνώμη στην Κυβέλη

«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είμαι έτοιμη για τον τελικό. Δεν μπήκα με στρατηγική στον τελικό. Ήταν πολύ δυνατές οι λήψεις μου», είπε αρχικά η Όλγα με τον Κωνσταντίνο να προσθέτει: «Είμαι απίστευτα χαρούμενος που πήγα στον τελικό. Δε νομίζω ότι έχω κάποια ευθύνη για την αποχώρηση της Ειρήνης. Εγώ  έκανα αυτό που μου είπαν στη φωτογράφιση».


Από την άλλη πλευρά, η Κυβέλη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της on camera δηλώνοντας: «Είμαι στον τελικό. Δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Νιώθω πολύ υπερήφανη. Το να φτάσω στον τελικό ήταν πολύ πιο δύσκολο για μένα από ότι για τους υπόλοιπους λόγω των συνθηκών στο σπίτι. Πίστευα ότι δε θα τα κατάφερνα να φτάσω στον τελικό. Οι κριτές είναι υπερήφανοι για μένα. Το δύσκολο για μένα ήταν να βγω από την πρώτη μου παρέα. Είχα σκεφτεί να παρατήσω το GNTM 4. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δε θα άλλαζα τίποτα. Άξιζε αυτή η μοναξιά».

Σε ό, τι αφορά τη στρατηγική της Όλγας του Κωνσταντίνου ανέφερε: «Θεωρώ άδικο αυτό που έγινε με την Ειρήνη. Όλοι αξίζουν να κάνουν τίμια την προσπάθειά τους. Συγκινήθηκα με την αποχώρηση της Ειρήνης. Μου ζήτησε συγγνώμη και γίνεται δεκτή».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top