GNTM 4 - Ειρήνη: «Η Όλγα και ο Κωνσταντίνος ήθελαν να με διώξουν»

Η Ειρήνη ζήτησε συγγνώμη από την Κυβέλη - Η συνέντευξη στο «Breakfast@star»

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό του GNTM 4 που θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, τα τρία μοντέλο που διεκδικούν τον τίτλο και το έπαθλο του διαγωνισμού μόδας είναι η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο τα μοντέλα κλήθηκαν να ξεχωρίσουν με τις πόζες και τη διάθεση τους. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βάλουν τον εαυτό τους σε ένα ιδιαίτερο party mood και να φωτογραφηθούν, σε πρώτο χρόνο, τόσο με βοηθητικούς ηθοποιούς, που πλαισίωναν το κονσεπτ, όσο και με τους αντιπάλους τους.

Στο πρώτο μέρος πήγαν όλα καλά, αλλά στο δεύτερο μέρος ο Κωνσταντίνος και η Όλγα αποφάσισαν να κινηθούν στρατηγικά και να σαμποτάρουν την Ειρήνη κλέβοντας την παράσταση από το μοντέλο παριστάνοντας το ζευγάρι.

Ημιτελικός GNTM 4: Ένταση στο πλατό με τη φωτογράφιση της Ειρήνης

Από την άλλη πλευρά η Κυβέλη προσπάθησε να τη βοηθήσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και έτσι η Ειρήνη αποχώρησε.
«Δεν περίμενα τη στρατηγική της Όλγας και του Κωνσταντίνου. Γενικά όλοι κινούνται στρατηγικά, αλλά δεν είχαν δείξει τέτοια δείγματα. Δεν το περίμενα. Είδα τη στρατηγική τους, αλλά εγώ δε θα το χειριζόμουν ποτέ με αυτό τον τρόπο, γιατί δε μου βγαίνει. Η Κυβέλη φέρθηκε επαγγελματικά. Έβλεπε ότι όλο αυτό είναι λάθος και προσπάθησε να βοηθήσει. Προσπάθησα να μη μου βγουν τα νεύρα εκείνη την ώρα. Με επηρέασε ψυχολογικά όλο αυτό. Με μπλόκαρε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ασχολούμουν περισσότερο με την Κυβέλη. Σίγουρα ήθελαν να με διώξουν», είπε η Ειρήνη στο «Breakfast@star».

Ημιτελικός GNTM 4: Το πρώτο μήνυμα της Ειρήνης μετά την αποχώρηση


H συγγνώμη της Ειρήνης στην Κυβέλη

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και λίγο πριν αποχωρήσει από το GNTM 4, η Ειρήνη ζήτησε συγγνώμη από την Κυβέλη και σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Star εξήγησε τον λόγο. 

«Ζήτησα συγγνώμη από την Κυβέλη γιατί ήθελα να κλείσω όλους τους λογαριασμούς. Αν κάποια στιγμή την είχα στενοχωρήσει για οποιοδήποτε λόγο ήθελα να της πω συγγνώμη. Η Όλγα και ο Κωνσταντίνος μου ζήτησαν συγγνώμη πριν αποχωρήσω».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top