Ημιτελικός GNTM 4: Ένταση στο πλατό με τη φωτογράφιση της Ειρήνης

Ποιος συμπαίκτες της… κατηγόρησε;

Τις… δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της φωτογραφικής δοκιμασίας του Ημιτελικού του GNTM 4, εξέφρασε η Ειρήνη κατά τη διάρκεια της αξιολόγησής της.

Ημιτελικός GNTM 4: Η Ειρήνη μάζεψε τα πράγματά της λίγο πριν τον τελικό

«Ξεκίνησα με πολύ θετικό vibe, αλλά τα πράγματα δεν κυλούσαν τόσο ομαλά κι αντιμετώπιζα δυσκολίες που δεν είχε σκεφτεί ότι θα αντιμετώπιζα, όπως να κάνουν ο Κωνσταντίνος και η Όλγα τα δικά τους», είπε στον Άγγελο Μπράτη, ισχυριζόμενη στη συνέχεια ότι αυτό τον έκαναν επίτηδες. 

GNTM 4: Εκτός τελικού η Ειρήνη!

GNTM 4: Χωρίς την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ο ημιτελικός

«Τον έκαναν για να με δυσκολέψουν και να πάνε εκείνοι στον τελικό», συμπλήρωσε το μοντέλο. Ο Κωνσταντίνος έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας ότι ήθελε να κάνει πιο ενδιαφέρουσα της φωτογράφιση, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να θεωρεί  ότι ήταν δικό της το λάθος κι έπρεπε να το χειριστεί κατάλληλα. Με αυτή την άποψη συμφώνησε και η Όλγα.

Ημιτελικός GNTM 4: Πλάνταξε η Κυβέλη - «Δεν έχω δεδομένα πολλά πράγματα»

«Γινόταν όλο αυτό το παραλήρημα… Έμπαινε μπροστά σας κι εσείς συνεχίσατε. Δεν ένιωσα ότι σταματήσατε. Ένιωσα άβολα όπως και η Ειρήνη», σχολίασε σχετικά η Κυβέλη. Ο Κωνσταντίνος απόρησε με την «ευαισθησία» της Κυβέλης για την Ειρήνη.

GNTM 4: Ημιτελικός με πολύ χορό, glam και disco διάθεση!

Ημιτελικός GNTM 4: Η τετράδα στόλισε χριστουγεννιάτικα τη βίλα

Στη συνέχεια υπήρξε μια κόντρα ανάμεσα στην Κυβέλη και την Όλγα, αφού η πολυσυζητημένη παίκτρια κατηγόρησε τη συμπαίκτριά της ότι φωτογραφίζεται μονίμως προφίλ. 

Στη συνέχεια οι κριτές μίλησαν για τη λήψη της Ειρήνης με τον Δημήτρη Σκουλό να την αποθεώνει, ενώ κάποιες παρατηρήσεις της έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Μικρές αστοχίες βρήκε στην πόζα της και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top