Ημιτελικός GNTM 4: Η Ειρήνη μάζεψε τα πράγματά της λίγο πριν τον τελικό

Συγκινήθηκε το Golden Pass - Τα σχόλια της Κυβέλης

Αμέσως μετά την αποχώρησή της η Ειρήνη πήγε στη βίλα του GNTM 4 όπου μάζεψε τα πράγματά της, ανάμεσα σε άλλα και το golden pass που της χάρισε την είσοδό της στο παιχνίδι.

GNTM 4: Εκτός τελικού η Ειρήνη!

Ημιτελικός GNTM 4: Ένταση στο πλατό με τη φωτογράφιση της Ειρήνης

Αυτή που συγκινήθηκε πολύ ήταν η Κυβέλη, που δήλωσε στην κάμερα ότι μάλλον αγαπούν να… μισιούνται. «Και οι δύο συγκινηθήκαμε πάρα πολύ», είπε η Κυβέλη με τον Κωνσταντίνο και την Όλγα να λένε ότι παρά την ένταση στο πλατό, θεωρούν ότι η σχέση τους είναι… cool. 

GNTM 4: Χωρίς την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ο ημιτελικός

Τα δάκρυα και οι αγκαλιές δεν έλειψαν τη στιγμή της αποχώρησης. «Να κερδίσει ο καλύτερος, με το σπαθί του!», είπε στους συμπαίκτες της η Ειρήνη. «Αν δεν ήμουν εγώ αυτή που θα νικούσε, θα ήθελα να είναι η Ειρήνη που θα νικήσει. Θα ήταν τιμή μου να διαγωνιστώ μαζί της», είπε στην κάμερα η Κυβέλη.

Ημιτελικός GNTM 4: Πλάνταξε η Κυβέλη - «Δεν έχω δεδομένα πολλά πράγματα»

GNTM 4 Ειρήνη

«Τελείωσε… πάει! Η ευχή που έδωσα είναι να το πάρει ο καλύτερος, αυτός που το αξίζει περισσότερο», είπε το μοντέλο που αποχώρησε λίγο πριν την τριάδα του τελικού

GNTM 4: Ημιτελικός με πολύ χορό, glam και disco διάθεση!

Ημιτελικός GNTM 4: Η τετράδα στόλισε χριστουγεννιάτικα τη βίλα

Αμέσως μετά τα τρία μοντέλα σχολίασαν την αποχώρηση της φίλης τους. Ο Κωνσταντίνος συμπλήρωσε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι στην τριάδα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top