Η «Βασιλική» του Σασμού μιλά για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ήταν καλεσμένη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Το μεγάλο comeback της στην τηλεόραση κάνει φέτος η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, παίζοντας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός, όπου υποδύεται τον ρόλο της Βασιλικής.

Σασμός: Οι πρωταγωνίστριες έχουν βρει τον έρωτα στη ζωή

Το μεσημέρι της Κυριακής η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο πλατό του «Καλύτερα Δε Γίνεται». Η συζήτηση με τη Ναταλία Γερμανού δεν αφορούσε αποκλειστικά τα επαγγελματικά, καθώς η τηλεοπτική «Βασιλική» έκανε αναφορά και στην προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη.

Γιάννης Νταλιάνης: Τα Ίχνη, ο γάμος με τη Λαμπροπούλου & η διαφορά ηλικίας

«Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά που έχει ήταν ο τρόπος που με είδε και με χαιρέτησε την πρώτη φορά και μου χαμογέλασε. Ο τρόπος αυτός μου φάνηκε αμέσως διαφορετικός. Δεν τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά είπα ότι αυτός ο άνθρωπος κάτι διαφορετικό έχει». 

Ενώ μοιράστηκε με την παρουσιάστρια και την εμπεριά της να τη σκηνοθετεί στο θέατρο ο αγαπημένος της.

«Έχω μια άνεση παραπάνω μαζί του, αλλά ως εκεί. Είναι επαγγελματική συνεργασία μαζί με όλη την ομάδα, έχουμε κοινό κώδικα και ότι γίνεται στο σπίτι μας είναι κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που εγώ είμαι ηθοποιός, σκηνοθετούμαι από κάποιον, δεν μπλέκονται οι δύο ρόλοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top