Σασμός: Οι πρωταγωνίστριες έχουν βρει τον έρωτα στη ζωή

Ποιοι είναι οι σύντροφοί τους

Όσα είχε πει η ηθοποιός του Σασμού, Μαρία Τζομπανάκη για τον γάμο του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη στο «Καλύτερα δε γίνεται

«Δεκατέσσερις Φλεβάρη πάντοτε μαζί μακάρι!»

Οι πρωταγωνίστριες του «Σασμού» φαίνεται πως έχουν βρει τον έρωτα στην πραγματική τους ζωή και είναι ευτυχισμένες πλάι στους συντρόφους τους.

Για κάποιες τους, ο πρώτος έρωτας έμελλε να είναι και καρμικός, ενώ για άλλες ο μεγάλος έρωτας ήρθε σε μια κατασταλαγμένη φάση της ζωής τους.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

φαμελη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thanassis Totsikas (@zantot)

H όμορφη ηθοποιός τα τελευταία δυο χρόνια έχει σχέση και πολύ ερωτευμένη με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση. «Όταν συναντάς ανθρώπους που έχετε πολλά κοινά αυτονόητα, είναι πολύ σημαντικό. Δε σκέφτομαι τη μητρότητα και τον γάμο στην παρούσα φάση. Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδί, με τρομάζει η πραγματικότητα», είχε δηλώσει.

Μαρία Τζομπανάκη – Γιάννης Βάλβης

Μαρία Τζομπανάκη: Οι τρεις γάμοι και η ζωή στη Νέα Υόρκη

 

H Μαρία Τζομπανάκη, μετά από δύο γάμους βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη Βάλβη και μαζί του έκανε τον τρίτο της γάμο το 2016 στην Κρήτη. Το ζευγάρι μετά τον γάμο του στην Κρήτη, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η ηλικία, ο σύζυγός της και ο Σασμός

Μαριλίτα Λαμπροπούλου  Γιάννης Νταλιάνης σασμος

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στα γυρίσματα της σειράς «Ίχνη» και έχει αποκτήσει δύο κόρες. Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεκίνησε την υποκριτική, όταν η σημερινή σύζυγός του ήταν 14 ετών. Πλέον, βιώνουν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τα κορίτσια τους και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης

Δανάη Παππά: Η ηλικία, το ύψος και ο σύντροφος της «Θοδώρας» από τον Σασμό

Από τα μέσα του 2019 έγινε γνωστή η σχέση της «κακιάς Θεοδώρας» του «Σασμού» με τον νεαρό επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη.
Οι δυο τους συγκατοικούν και λατρεύουν να κάνουν ταξίδια στο εξωτερικό.

λαζαρης δαναη παππα

Η ηθοποιός-χορεύτρια με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πρόσφατα, η ίδια αποκάλυψε στο Happy Day ότι θα ήθελε να παντρευτεί, αλλά είναι κάτι που επιθυμεί να συμβεί στο μέλλον, δηλώνοντας παράλληλα ότι είναι πολύ καλά με τον σύντροφό της.

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης

Ευγενία Σαμαρά: «Θα θυσίαζα τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα»

Ευγενία και Γιάννης γνωρίστηκαν το 2015 σε γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς του ANT1 και έκτοτε όλα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητά τους, αφού ο έρωτας μπήκε στη ζωή τους!

 

 

«Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε. Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν», δήλωσε πρόσφατα η Ευγενία Σαμαρά στο περιοδικό Gala.

Εριέττα Μανούρη – Αναστάσιος Ροϊλός

 

Η γνωριμία των ηθοποιών έγινε στα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» και γρήγορα ένας έρωτας «γεννήθηκε» ανάμεσά τους και δεν άργησε να εκδηλωθεί. Τα δύο παιδιά είναι τρισευτυχισμένα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top