Ευγενία Σαμαρά: «Θα θυσίαζα τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα»

Όσα είπε στο «Stars System» για τις εξελίξεις στον Σασμό

Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε την Ευγενία Σαμαρά στη σειρά «Σασμός» όπου υποδύεται τη «Στέλλα».

Οι τηλεθεατές έχουν ταυτιστεί με την ηρωίδα και την αντιμετωπίζουν λες και είναι στην πραγματικότητα η «Στέλλα». «Είμαι ένας αγαπητός ρόλος. Πήρανε τηλέφωνο σε οικογενειακό μου πρόσωπο και είπαν: «Τι κρίμα που η Ευγενία έχασε το παιδί…». Θα μου άρεσε να υποδυθώ την κακιά», είπε αρχικά στην εκπομπή «Stars System» και την Άση Μπήλιου.

Η γνωστή αστρολόγος τη ρώτησε τι θα θυσίαζε για έναν μεγάλο έρωτα και εκείνη δίχως δεύτερη σκέψη απάντησε: «Θα θυσίαζα τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα».

Τι θα έκανε όμως αν οι γονείς της είχαν κάποιες αντιρρήσεις για τη σχέση της; «Ήρα σε αυτή τη ζωή για να ζήσω εγώ και όχι για να συνεχίζω αυτά που οι γονείς μου ξεκίνησαν ή περίμεναν».


Θα έλεγε «ναι» σε έναν γάμο;

Στην πραγματικότητα η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015 στα τηλεοπτικά πλατό, στη σειρά Εκδρομή κι έτσι η δουλειά τους τους ένωσε!

Η Ευγενία Σαμαρά θα έλεγε «ναι» σε έναν γάμο; «Πιστεύω ότι ίσως έμπαινα στη διαδικασία του γάμου μόνο αν θα έκανα παιδί.


Κλείνοντας μίλησε για τις εξελίξεις στον Σασμό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή της Στέλλας. Θα έρθει ένας γιατρός γι’ αυτή».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Stars System»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top