Μαρία Τζομπανάκη: Οι τρεις γάμοι, τα καλλιστεία και η ζωή στη Νέα Υόρκη

Το βιογραφικό της «Καλλιόπης» από τον Σασμό

Η Μαρία Τζομπανάκη μιλά για τις εξελίξεις στον Σασμό/Βίντεο Alpha 

Μέσα από τη νέα δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός», έκανε την τηλεοπτική της επιστροφή η Μαρία Τζομπανάκη, ως «Καλλιόπη» ύστερα από πολλά χρόνια αποχής.

Στην επιτυχημένη σειρά πρωταγωνιστεί μαζί της και ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η τρυφερή αγκαλιά στη μητέρα του

μαρια τζομπανάκη και ορφεας αυγουστιδης

«Eχω την εντύπωση ότι αυτή η σειρά θα είναι ορόσημο στην ζωή μου. Ο γιος μου είναι ένας από τους πολύ ισχυρούς λόγους που κάνω τον ‘’Σασμό’’ με τόση αγάπη. Δεν είναι εύκολο να ερμηνεύσεις αυτή την πραγματική σχέση μητέρας και γιου. Έχω μεγάλο σεβασμό στην επαγγελματική ιδιότητα του γιου μου. Θα είναι σχολείο αυτή η δουλειά! Θα μάθω κι άλλα πράγματα!», είχε δηλώσει στην εκπομπή Happy Day για η γνωστή ηθοποιός.

Ποια είναι η Μαρία Τζομπανάκη

  • Η Μαρία Τζομπανάκη γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1956.
  • Είναι 66 ετών και είναι Υδροχόος.
  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης.
  • Στο Instagram θα τη βρεις ως mtzompanaki.
  • Mοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Κρήτης και Αθήνας.
  • Είναι απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου και έχει σπουδάσει χορό, κλασική κιθάρα και τραγούδι.
  • Έχει σκηνοθετήσει τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σόφιας και πλήθος θεατρικών παραστάσεων ενώ ως ηθοποιό την έχουμε δει σε πολλούς και διαφορετικού ύφους ρόλους.
  • Διδάσκει υποκριτική, σωματική έκφραση του θεατρικού λόγου και πολιτισμική αγωγή του σύγχρονου ηθοποιού.
  • Η Μαρία Τζομπανάκη στέφθηκε Αναπληρωματική Μις Ελλάς στα καλλιστεία του 1975.
  • Έχει κάνει τρεις γάμους και είναι μητέρα του επίσης γνωστού ηθοποιού, Ορφέα Αυγουστίδη.

τζομπανακη ποια ειναι

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο 36χρονος γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλον. 

Μαρία Τζομπανάκη: Η ενασχόλησή της με τα κοινά

Από το 2002 έως το 2010, υπήρξε δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος στη Σχολική Μέριμνα, Πρόεδρος Ανάπτυξης και Στρατηγικής, Πρόεδρος Κοινωνικής Ευθύνης και υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ανέλαβε επίσης την αναβάθμιση και λειτουργία των δημοτικών κινηματογράφων.

Ακόμη, ήταν εκλεγμένη αντιπρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως το 2000, ενώ είναι Πρόεδρος της ΜΚΥΟ “ORFEUS” και δημιουργός του Πολιτιστικού Κέντρου Πράσινου Τουρισμού “ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ” που ενοποιήθηκε με την “ORFEUS”.

Μαρία Τζομπανάκη: Οι τρεις γάμοι και η ζωή στη Νέα Υόρκη

Η Μαρία Τζομπανάκη γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη στα γυρίσματα της  Η σειρά «Το γυμνό κορίτσι» ήταν η αφορμή τη γνωριμίας τους. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις αρχές του 1985. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς μάλιστα, ήρθε στη ζωή ο μονάκριβος γιος τους, Ορφέας. Οι δύο ηθοποιοί ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν και κάποια χρόνια αργότερα.

τζομπανακη αυγουστιδης

Η Μαρία Τζομπανάκη με τον Ντίνο Αυγουστίδη και τον γιο τους, Ορφέα Αυγουστίδη/ NDP

Το 2001 η Μαρία Τζομπανάκη ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Νίκο Κωνσταντινίδη αλλά και αυτό ο γάμος έληξε άδοξα. 

Τελικά, η ηθοποιός βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη Βάλβη και μαζί του έκανε τον τρίτο της γάμο το 2016 στην Κρήτη. Το ζευγάρι μετά τον γάμο του στην Κρήτη, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική. 

 

τζομπανακη

Γιάννης Βάλβης - Μαρία Τζομπανάκη - Ορφέας Αυγουστίδης/ NDP

«Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ. Είχα άγνοια κινδύνου, δεν είχα σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό. Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν 20 ετών», έχει δηλώσει σχετικά με αυτή της την απόφαση η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top