DWTS Backstage: Η αυστηρή Λαμπροπούλου και οι προσδοκίες της Λιζάρδου

Όσα είπαν οι κριτές του χορευτικού σόου στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπαν οι κριτές στα παρασκήνια του DWTS

Η κάμερα του Breakfast@Star βρέθηκε στα παρασκήνια του Dancing with the Stars, όπου μίλησε με τους τέσσερις κριτές για την απόδοση των celebrities που έχουν παραμείνει στο σόου του STAR.

DWTS: Όσα έγιναν στο 8ο live με guest Παππά και Κάιζερ από το GTNM

«Ποιος την έχασε την αυστηρότητα και τη βρήκα; Δεν υπάρχει αυστηρό, υπάρχει το δίκαιο, το είπαμε αυτό… και πιο πολύ χαμογελώ γιατί με ικανοποιούν τα ζευγάρια», είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στην κάμερα, λέγοντας ότι η Βασιλική Μιλλούση, η Χριστίνα Βραχάλη και η Τζώρτζια Γεωργίου ήταν από τις συμμετοχές που ξεχώρισαν στο όγδοο live της περασμένης Κυριακής. 

Έλενα Λιζάρδου

Η Έλενα Λιζάρδου περιμένει κάποιος από τους celebs να κάνει το χορευτικό... μπαμ! 

«Περίμενα σαν όγδοο live να μας δώσουν κάτι παραπάνω. Γενικά οι διαγωνιζόμενοι δεν μπορώ να πω ότι έσπασαν το φράγμα, ότι έγινε κάτι παραπάνω. Περίμενα καλύτερη τεχνική», δήλωσε η Έλενα Λιζάρδου.

Jason Roditis

Σύμφωνα με τον Jason Roditis πρέπει κάποιος να πασχίσει πολύ για να κερδίσει το DWTS

«Τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα κι αυστηρά. Αν θες να κερδίσεις το Dancing with the Stars, θέλει το κάτι άλλο!», παραδέχτηκε ο Jason Roditis.

DWTS: Δείτε όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του 8ου live

«Το τέλειο της βραδιάς ήταν ότι μπήκαν τέσσερα δεκάρια», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Στέφανος Δημουλάς, ενώ εξήγησε ότι πλέον η κριτική της επιτροπής πλέον κινείται στα ίδια επίπεδα. 

Ο χορευτής και κριτής ανανέωσε το ραντεβού των τηλεθεατών για την ερχόμενη Κυριακή με πολύ χορό, fabulous outfits και… ξεσηκωτικότητα!

Στέφανος Δημουλάς

Ανυπομονεί για το 9ο live ο Στέφανος Δημουλάς

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top